Get Even product
НазадGMGETEVENPCGMGETEVENPCGMGETEVENPCGMGETEVENPCGMGETEVENPCGMGETEVENPCНапред

Описание

Внимание, очаква се след 26-ти май.

Тривиално, но ужасяващо: един ден коравосърдечният наемник Black се буди без спомен за миналото си и кой е в действителност.
Под ръководството на мистериозния си похитител Red, той се подлага на странна форма на лечение с помощта на уникална нова технология - машина, която връща пациента назад във времето и го кара да преживее всичко отново, чак до настоящето.
И така, Black се опитва да си спомни.
Достигайки до най - дълбоките кътчета на съзнанието си, в търсене на истината, той установява, че се е провалил в мисия за спасяване на тинейджърка със закачена бомба за нея. Колкото повече си спомня, толкова повече въпроси изникват. Може ли да се довери на Red? Кой е отвлякъл девойката? Кой е Jasper?
Отговорите трябва да бъдат намерени преди Black да е полудял, и преди мястото, което временно го е "приютило", да го погълне завинаги!

Разгърната, ужасяваща история, разказана като филм. Всеки твой избор определя пътя, по който ще поемеш.
Разследвай, изследвай, подлагай всичко на съмнение. Твоята съобразителност е най - добрият помощник.
Невероятна графика, която ще те потопи в един потресаващо реалистичен свят. Заобикалящата те среда е пресъздадена, чрез 3D сканиране на включените обекти. И всичко това върви ръка за ръка с уникално звуково оформление, което ще те съпровожда в кървавото приключение.


Виж още Игри за PC Bandai Namco

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: