Garmin zūmo 396 LMT-S 010-02019-10 product
НазадEGPSGARMIN0100201910EGPSGARMIN0100201910EGPSGARMIN0100201910EGPSGARMIN0100201910EGPSGARMIN0100201910Напред

Навигация за мотор Garmin zūmo 396LMT-S, 4.3" (10.92 cm) TFT WQVGA цветен дисплей, Bluetooth, Wi-Fi, microSD слот, IPX7 водоустойчивост, вградена карта на Европа

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Garmin zūmo 396 LMT-S
010-02019-10

Навигация за мотоциклети за приключения

Здрав, работещ и с ръкавици с видим на слънчева светлина 4.3 "дисплей, устойчив на гориво, UV лъчи и сурово време
Останете свързани с хендсфри обаждания1, смарт известия2 и лесно споделяне на GPX файлове за групови карания; контролирайте музиката и плейлистите на вашия смартфон на дисплея на zūmo3
Поличавате безплатни услуги на живо за трафик и времето, като използвате Smartphone Link4
Garmin Adventurous Routing ™ намира пътища със завои или изкачвания; ограничава главните магистрали
Вграден Wi-Fi® за лесно актуализиране на картата и софтуера без компютър
Полезни предупреждения за предстоящи остри завои, камери за скорост и други - плюс Automatic Incident Notifications
Предварително зареден с карти за цяла Европа

Превърнете пътуването в приключение

Със своята здрава конструкция за всякакви атмосферни условия, функции за безжична връзка и 4,3-инчов тъчскрийн дисплей, подходящ за работа с ръкавици, нашият мотоциклет навигация zūmo® 396LMT-S е създаден, за да превръща скучното каране в приключение.

Garmin Adventurous Routing

Със функцията Garmin Adventurous Routing, която ви помага да избегнете онези скучни маршрути на магистралата, zūmo® 396LMT-S ви дава възможност да определите предпочитанията за маршрутизация, като търсите онези криволичещи, хълмисти, обиколки на терена, които обичате. Можете лесно да изпращате GPX файлове от вашия телефон4 към вашето zūmo или да споделяте GPX файлове с други моторджии, така че всички да могат да следват същия маршрут. Когато zūmo се сдвои с телефона ви, приложението Smartphone Link ви дава възможност за LiveTrack, елегантна функция, която позволява на приятелите да проследяват местонахождението ви в реално време, когато сте на път.

Още предимства на Bluetooth®

За допълнително удобство синхронизирайте вашето zūmo със съвместим смартфон и Bluetooth слушалка или каска (продава се отделно), за да извършвате и получавате повиквания5, без да се налага да сваляте ръкавиците или каската. Поставете телефона си в джоб или в седалката и продължавайте да се възползвате от хендсфри обажданията, без да отклонявате вниманието си от пътя. Можете също да получавате персонализируеми смарт известия за обаждания, съобщения, сигнали за приложения и др. Освен това дори можете да контролирате музика3 и плейлисти от вашия смартфон, директно на дисплея на вашия zūmo навигатор.

Безплатен трафик на живо и прогнози за времето

Какво се случва по пътя пред вас? zūmo® 396LMT-S може да ви свърже с информация на живо за трафика и времето чрез приложението Smartphone Link. Това безплатно мобилно приложение свързва вашия zūmo с вашия iPhone® или Android ™ смартфон.

Вграденият Wi-Fi ви поддържа актуални

Лесно е да актуализирате картите и софтуера си, защото zūmo® 396LMT-S има вграден Wi-Fi. Когато е налице нова актуализация и сте свързани с Wi-Fi мрежа, автоматично ще получите известие на екрана, за да извършите актуализациите с едно натискане на бутон. Няма нужда да включвате zūmo в компютър.

Полезни сигнали

За повишаване на информираността за пътя и насърчаване на по-безопасното пътуване, zūmo® 396LMT-S предлага полезни сигнали за остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези, преминаващи животни, училищни зони и др. Ще получавате предупреждения за приближаващи червени светофари и камери за скорост6. Освен това, за по-дълги разстояния, предупреждението за умора7 ще предложи дори време за почивка и потенциални зони за отдих, които заслужават да бъдат разгледани след часове на пътя. За допълнителна спокойствие, вградената в zūmo функция за Automatic Incident Notification8 изпраща текстово съобщение с информация за местоположението до вашия предварително определен контакт, ако възникне инцидент.

Без повече притеснения за горивото

Вграденият бордов компютър за гориво идва стандартно с вашия zūmo® 396LMT-S. Така че е лесно да се изчисли колко километри можете да карате преди резервоари Ви да свърши. Динамични известия за горивото ви подканват, когато дойде време за зареждане на гориво и дори Ви предлагат местоположения на бензиностанции. индикатор Индикатора за ограничение на скоростта ви позволява да знаете, кога е време да намалите скоростта. Плюс това цифров компас и база данни на мотоциклетни специфични точки на интерес (POIs) са на разположение, за да ви помогне да намерите ремонтни услуги, търговци и друго. Имате също така и сервизна история на вашето zūmo, за да Ви помогне да следите датите на сервизните услуги, пробег и извършено техническо обслужване на мотора Ви.

Навигационни инструменти

Докато карате с zūmo® 396LMT-S, функцията Active Lane Guidance предоставя гласови указания и ярко оцветени стрелки на дисплея, за да покаже подходящата лента, необходима за следващия ви завой или изход. Също така, функцията Up Ahead ви позволява лесно да виждате интересните места по маршрута си, без да оставяте изгледа на картата на навигационния си дисплей. Easy Route Shapin ви позволява да добавите точка към картата, за да коригирате маршрута си, така че да можете карате по предпочитаните райони или да следвате определени пътища. Функцията Garmin Real Directions ™ предоставя насоки чрез разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (напр. "Завийте надясно след червената сграда"). Имате и удобната функция TracBack®, която ви позволява да навигирате по същия маршрут в обратно.

Издръжлив дизайн

Проектиран от мотоджии, здравият zumo® 396LMT-S поставя много пътно-спестяващи технологии пред вас. Той разполага с вграден бордов компютър с компас, индикатор за ограничението на скоростта и интуитивен интерфейс със сензорен екран, който го прави лесен и бърз - дори и при работа с ръкавици. Здравият корпус е устойчив на горивни пари, UV лъчи, дъжд и други сурови климатични елементи.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД): 12.5 x 8.6 x 2.5 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 10.8 x 6.5 cm; 12.6 cm диагонал
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 272 пиксела
Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с бяла подсветка
Тегло: 241.1 гр.
Батерия: презареждаема литиево-йонна
Живот на батерията: до 4 часа
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не

Карти и памет
Основна карта: да
Добавяне на карти: да
Вградени карти: Карта на цяла Европа с безплатно доживотно обновяване
Допълнителна памет: microSD карта (не е в комплекта)
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 100

Особености
Гласова навигация: да да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да (не на Български език)
Разпознаване на гласови команди: не
3D карта: не
3D сгради: не
3D терен: не
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут: да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Потребителски точки: да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: да през Smartphone Link
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: не
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: не
Захранване от стойката: да
Преглед на снимки: не
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Валутен конвертор: не
Калкулатор: не
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: не
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock: не
Възможност за работа с мотоциклет: да
Фотонавигация: не
Режим "Lane Assist": да
ecoRoute™: не
trafficTrends™: не
myTrends™: не
Fleet Management съвместимост: не
Показване на интересни точки по маршрута: да

Допълнителни особености:
Live Services за трафик и прогнози за времето през Smartphone Link app
Garmin Adventurous Routing
Вграден Wi-Fi®
Automatic Incident Notifications

Вградената карта на Европа включва следните държави: Albania, Andorra, Austria, Azores Islands, Baleric Islands, Belarus, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Canary Islands, Channel Islands, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Guadeloupe, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia (FYROM), Madeira, Malta, Martinique, Moldova, Montenegro, Netherlands, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Réunion, Romania, Saint Barthélemy, Scotland, Serbia & Kosovo, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales.

В GPS навигаторa може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade.
Можете да се запознаете със съдържанието на картата от раздел Карти.
Възможни са три разновидности:

OFRM Onetime City - потребителят има право на едно безплатно обновяване на картата (само City вариант).
OFRM 2 години City/Topo - потребителят има право на безплатно обновяване на картата за период от 2 години.
OFRM Lifetime City/Topo - потребителят има право на доживотно безплатно обновяване на картата.


Виж още GPS Навигатори Garmin

Технически характеристики

Тип:  За мотор
Екран размер:  4.3" / 10.9 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  Bluetooth, Wi-Fi
Особеност:  Гласова навигация
Карта:  Европа

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: