Garmin dēzl 780 LMT-D product
EGPSGARMIN0100185510

Навигация за автомобил Garmin dēzl 780 LMT-D, 7"(17.78cm), IPS TFT дисплей, 16GB вградена памет, Wi-Fi, Bluetooth, microSD слот, карта на Европа, доживотно обновяване

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Garmin dēzl™ 780 LMT-D
010-01855-10

GPS навигатор за камиони с голям екран

Премиум 7-инчов навигатор за камиони с магнитна стойка и безплатни доживотни актуализации1
Персонализирана маршрутизация2 за размера, товара и теглото на Вашия камион, плюс предупреждения за предстоящи височини на мостове, остри завои, стръмни наклони и още
Включва безплатен трафик на живо чрез Digital Traffic или Smartphone Link и Live Services през безплатното Smartphone Link приложение3
Easy Break Planning с навременни известия плюс Truck & Trailer Services директории, които могат да се търсят по марка или удобства (напр. "DKV" или "душове")
Контролирайте dēzl ™ 780 с гласа си и се наслаждавайте на Bluetooth® хендсфри обаждания4, смарт известия3 и вграден Wi-Fi® за лесни актуализации на картата и софтуер без компютър
Dispatch and Track позволява на диспечерите лесно да изпращат текстови съобщения и адреси до своите водачи и дори да проследяват маршрутите от началото до края

Ако шофирането е Вашият бизнес, доверете се на Garmin навигация за дълги разстояния. dēzl ™ 780 LMT-D е навигация за камиони проектирана за професионални шофьори с персонализирана маршрутизация за камиона3, включваща предупреждения за маршрута и специфични точки на интерес за камион, плюс лесно планиране на почивките с навременни известия.
Персонализирано маршрутизиране за камиони

dēzl 780 LMT-D има подробни карти за Европа, които включват ограничения, свързани с камионите - например височини на мостове, опасни завои, ограничения на теглото и др., и свързана с тях информация за повечето главни пътища и магистрали. Просто въведете информацията за профила си на превозното средство (може да се персонализира според височината, теглото, дължината, ширината и опасните материали) и намерите за вашият камион маршрути, подходящи за размера, товара и теглото на вашето превозно средство3.

Лесният профил за камион ви позволява лесно да променяте размерите на ремаркето с едно натискане на бутон. Вграденият Trip Planner ви позволява да създавате маршрути с няколко спирки и да планирате и запазвате бъдещи пътувания.

Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените маршрута си така, че да включвате предпочитани пътища или градове само с докосване на екрана.
Лесно планиране на почивките

За да се улесни животът ви на пътя, dēzl 780 LMT-D осигурява лесно планиране на почивките с навременни известия за почивки и предложения за близки хотели, ресторанти и паркинги.


Вградена директория за интересни точки за камион

Намерете интересни места, за които професионалните шофьори държат и дават високи оценки, включително спирки, паркинги, настаняване, Wi-Fi® и др. Можете дори да търсите и да филтрирате спирки с Вашите предпочитани удобства като душове, бензиностанции, Wi-Fi и автомивка за камиони.


Bluetooth® съвместимост

Синхронизирайте устройство с Bluetooth, например Вашият смартфон, с dēzl 780 LMT-D за хендсфри разговор4 чрез интегрирания му микрофон и високоговорителите, които лесно се чуват дори при силен шум от пътя. Дръжте телефона си в джоба и продължавайте да набирате и приемате обаждания. Когато сте сдвоени с телефона си, текстовите съобщения и другите сигнали за приложения се показват директно на дисплея на Вашият dēzl.
Гласови команди

dēzl 780 LMT-D е оборудван с гласово активирана на навигацията - просто говорете с навигацията си и тя реагира, докато ръцете ви останат на волана.


Сдвоете Вашият смартфон за трафик и камери на живо

Smartphone Link е безплатно мобилно приложение, което свързва Вашия dēzl 780 LMT-D с Вашия iPhone® или Android ™ смартфон. Когато сте сдвоени, Вашият dēzl има достъп до информация в реално време2, като например информация за трафика и времето.


Вграденият Wi-Fi® ви поддържа актуални

Лесно е да актуализирате картите и софтуера си, защото dēzl 780 LMT-D има вграден Wi-Fi. Когато е налице нова актуализация и сте свързани с Wi-Fi мрежа, автоматично ще получавате известие на екрана. Това е вашето послание да включите устройството си в захранването и да го оставите да се актуализира през Wi-Fi, докато се зарежда. Тогава ще бъдете готови отново да потеглите по пътя.
Изпращане и проследяване

dēzl 780 LMT-D идва с предварително зареден с просто решение за мониторинг на камиони2. Лесно проследявайте шофьирите и изпращайте текстови съобщения с адрес за доставка. Водачът може да избере адреса от текстовото съобщение и да премине безпроблемно към местоназначението. От менюто в навигационната система dēzl, изберете иконата Dispatch and Track за настройка.
Сервизна история

dēzl 780 LMT-D включва дневник за сервизната история, за да можете да записвате датите и типа на извършената услуга. Улеснявайте проследяването на пробега на гумите, налягането в гумите, смяната на маслото, смяната на гумите и др.


Безжична камера за задно виждане

Вижте какво стои зад превозното ви средство, докато се движите в обратна посока, като добавите камера за задно виждане на Garmin (продава се отделно). Когато сдвоите камерата, dēzl показва предаваните кадри, директно на неговия навигационен дисплей.


Навигирайте с лекота

dēzl 780 LMT-D има Active Lane Guidance (ALG), което използва гласови указания и ярко оцветени стрелки, за да покаже подходящата лента за маршрута ви. photoReal view junction view показва изходите, както са в реалния живот: в пълен цвят и много подробности. Bird's Eye junction view предлага подробен изглед на кръстовищата. Освен това Garmin Real Directions ™ ви насочва като приятел, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари, вместо улични табели, които не са видими или не съществуват.

Включва безплатни доживотни актуализации

dēzl 780 LMT-D пристига с подробни карти на Европа. С безплатни доживотни актуализации1, маршрутите ви със сигурност ще отразят най-актуалните карти, интересните места и навигационна информация. Нови карти са налични за изтегляне за полезния живот на Вашето GPS устройство, без такси.
Предварително заредени популярни интересни точки

Когато не сте запознати с района, разчитайте на предварително заредените интересни точки на TripAdvisor®. Преглеждайте рейтинги, като например за хотели, ресторанти и забележителности, по маршрута си или близо до дестинацията. От най-големия туристически сайт в света директно до вас, ние ви помагаме да намерите точките спирки. Също така открийте нови атракции с вграденият Trip Planner инструмент, който може да добави забавление за пътуванията, като предложи интересни спирки по пътя.

Нашата база данни за POI включва допълнителна информация за търсене, получена от Foursquare®. Foursquare добавя още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и други във Вашия район.


Виж още GPS Навигатори Garmin

Технически характеристики

Тип:  За камиони
Екран размер:  7" / 17.78 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  Bluetooth, Wi-Fi
Особеност:  Гласова навигация
Карта:  Европа

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: