Garmin Edge 830 навигация за велосипед product
EGPSGARMIN0100206100
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

GPS велосипеден компютър със сензорен екран и карти

 • Динамичният мониторинг на производителността осигурява информация за Вашия VO2 max, възстановяване, training load focus, акклиматизация към топлина и височина, хранене, хидратация и други
 • Функциите за безопасност при колоездене2 включват нова аларма за велосипеди, групови съобщения и проследяване, откриване на инциденти и съвместимост с Varia ™ радар за задно виждане и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видени
 • Включва Garmin Cycle карта с популярни маршрути - която Ви помага да карате, като местен - плюс преизчисление извън курса и обратно към старта; моделът за планинско колоездене има интегрирани данни за Trailforks, включително рейтинги за трудност
 • Персонализирайте с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ ™ Store
 • MTB динамичен брояч на скокове, разстояние на скока и време във въздуха, както и Grit, което е мярка за трудността на пътуването и Flow, която проследява плавността на спускането Ви, така че да имате резултат, който да подобрите следващия път
 • Живот на батерията: до 20 часа с GPS; може да се удължи до 40 часа с допълнителния Garmin Charge ™ или в режим на пестене на батерията


Кой го е грижа, че велосипедния компютър Edge 830 предлага динамичен мониторинг на изпълнението и информация, която да Ви помага да се подобрите? На Вас. Така че, независимо дали сте човек финиширщ на подиуома, Kona квалификатор, почитател на чакъла, градски състезател или нещо подобно, Edge 830 е готов да се превърне във Вашия нов вело партньор.

Отведете обучението си на следващото ниво

Edge 830 надхвърля обикновенното събиране на данни - предоставя динамична информация за производителността, която може да Ви помогне да подобрите най-добрите си резултати. Вижте как тялото Ви се държи в различна среда с акклиматизация за топлина и височина1. Получавайте съобщения, когато е време да се хидратирате или да ядете. Вижте дали Вашето последно обучение е балансирано от гледна точка на издръжливост, праг и усилия с висок интензитет. Когато е сдвоен със съвместими сензори, Edge 830 показва Вашата мощността, сравнявайки усилията Ви с предишните седмици и месеци. Независимо къде тренирате, можете да синхронизирате структурирани тренировки от TrainingPeaks ™ и нашата онлайн фитнес общност, Garmin Connect ™, директно на Вашия Edge. Можете също така да видите предстоящата си тренировка за седмицата и да стартирате в съответното обучение безпроблемно, когато е необходимо.

 

Карайте с увереност

Независимо дали тренирате с приятели или пътувате до работа, устройството Edge 830 приема сериозно безопасността. То позволява групови съобщения и проследяване, така че даможете да поддържате връзка, когато се отделите от групата2. Също така има засичане на инциденти, което автоматично изпраща местоположението Ви до спешните контакти, ако засече инцидент. За още по-голяма осведоменост, свържете Edge 530 с нашия Varia радар и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видяни. А новата аларма с PIN-защита ще Ви уведоми на Вашия смартфон, ако Вашият велосипед е преместен, докато сте спрели, за да си закупите вода или правите пит-стоп.

 

Насоки за на всеки завой

Edge 830 е с предварително инсталирана Garmin Cycle Map, включваща завой-по-завой насоки и навигационни предупреждения, които Ви уведомяват за предстоящи завои. За да Ви помогне да карате като местен, маршрутите се избират на базата на предпочитанията на дриги велосипедисти. Edge 830 е достатъчно интелигентен, за да Ви върне обратно по маршрута - или обратно към началото му- ако се отклоните от него или решите да се приберете вкъщи по-рано. Със скорост на изчисление на маршрута 2 пъти по-бързо от предишните модели, ще прекарвате повече време в каране.

 

 

Планинско колоездене

Когато се нуждаете от промяна на пейзажа, Edge 830 е Вашето ръководство за планинско колоездене. Започнете с изтеглянето на безплатно приложение Trailforks от нашия Connect IQ Store и след това отключете съдържанието на Trailforks map на Вашия Edge. Отличаващ се с маршрути за повече от 80 страни, Trailforks включва най-добрата и най-актуална информация, включително условия на пътеки, heatmaps и и др. Новият режим Forksight автоматично показва предстоящите завои по пътеката и Ви дава контекст показвайки къде се намирате в мрежата на пътеката. По време на каране Edge 830 проследява епичните подробности с нови показатели за планинско колоездене, като брой скокове, разстояние на скокове и времето във въздуха. Други характеристики за планинско колоездене включват Grit, който оценява трудността на каране с помощта на GPS, данни за височина и акселерометър, и Flow, който измерва колко гладко се спускате по пътеките, така че да имате резултат за подобряване следващия път.


 

Изкачвайте като професионалист

Изкачването може да се превърне във Вашето тайно оръжие с Edge 830 и новата функция ClimbPro. Тя автоматично показва оставащото изкачване и степента, докато следвате маршрут или курс. Това Ви показва колко остава да страдате, помагайки Ви да прецените усилията си през остатъка от Вашето каране.

 

SHIMANO STEPS eBike система

Свържете съвместим компютър за колоездене Edge с поддържаната система SHIMANO STEPS eBike и ще получите специален екран за състояние на eBike, полета с данни и поддръжка за състоянието на системата и предупредителните съобщения. В допълнение към Edge metrics - като време, разстояние и скорост - можете също да видите помощно ниво, предавката и живота на батерията по време на каране.

 

 

Персонализирайте устройството си

Само Garmin Ви позволява да персонализирате Вашето устройство с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ Store. Приложения, като AccuWeather MinuteCast Ви позволяват да знаете кога дъждът ще спре, за да можете да определите идеалния времеви интервал за Вашето пътуване. Ако планирате Вашето каране на сайтове като Strava, Komoot или Wikiloc, изтеглете тези приложения, така че да можете да импортирате любимите си маршрути директно в Edge. Или ако търсите близко кафене или магазин за велосипеди, използвайте приложението Yelp, за да изтеглите местоположенията им и да се насочите директно към тях на Вашето Edge устройство.

 

Maps & Memory

Ability to add maps yes
Basemap yes
Waypoints/favorites/locations 200
Routes 100 Courses
History up to 200 hours

Sensors

GPS  
GLONASS  
Barometric altimeter  

Daily Smart Features

Smart notifications  
VIRB® Camera Remote  

Activity Tracking Features

Calories burned  

Training, Planning and Analysis Features

Customizable data pages  
Auto Pause®  
Interval training  
Advanced workouts  
Auto Lap®  
V02 max  
Virtual Partner  
Auto scroll  

Running Features

Foot pod capable Yes (Some versions)

Cycling Features

Courses yes
Time/distance alerts (triggers alarm when you reach goal) yes
Cycle Map (routable cycling-specific street map) yes
Compatible with Vector™ (power meter) yes
Power meter compatible (displays power data from compatible third-party ANT+™-enabled power meters) Yes (records data approx. 1 per second)

Garmin Connect™

Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data)  
Automatic sync (automatically transfers data to Garmin Connect)  

Additional

Additional
 • Smart notifications displays texts and calls only
 • Internal memory: 16 GB
 • Personal cycling records: yes
 • Compatible with Varia™ bike radar and lights: yes
 • Edge® remote compatibility: yes
 • LiveTrack: yes
 • GroupTrack: yes
 • Advanced performance and power analysis, including VO2 max, Recovery Adviser, FTP/Watts/kg tracking, Performance condition/lactate threshold/stress score as well as advanced cycling dynamics and connected features
 • Bike trainer profile for compatible Turbo trainer data display and control
 • On-device segment compatibility for dynamic and engaging in-ride competition: yes
 • Operating temperature: -20°C to +55°C
 • Connected features via a smartphone: yes
 • Compatible with Garmin Connect™ and Garmin Connect™ Mobile: yes
 • Integration with Shimano Di2 electronic shifting: yes
 • Weather alerts: yes
 • Wi-Fi® compatible: yes
 • Ambient light: yes
 • Round-trip routing: yes
 • Route planner: yes
 • Incident detection: yes
 • Training plans/workouts: yes
 • Connect IQ™ compatible: yes
 • Audio prompts: yes
 • Auto start (timer starts automatically at custom speed): yes
 • ANT+™ electronic shifting compatibility: yes
 • ANT+ bike trainer compatible: yes
 • Strava Segments compatible: yes
 • Stress score: yes
 • Battery save mode: Extends battery life up to 50 percent while still tracking ride detail

¹ Advanced workouts require a Garmin Connect account

Hardware

 

Size

1.9" x 3.2" x 0.8" (50 x 82 x 20 mm)

Weight

2.8 oz (79.1 g)

Display type

2.6" color touchscreen

Display resolution

246 x 322 pixels

GPS/GLONASS/Galileo

yes

Altimeter

yes

Ambient light sensor

yes

Battery life

20 hours (typical)

Integrated In-ride power capable

yes

ANT+™/BLUETOOTH®/Wi-Fi®

ANT+, BLUETOOTH, BLE, Wi-fi

Sensor compatibility

ANT+, BLE

Water rating

IPX7

Performance and Ride Monitoring Features

 

Data customization

yes

Auto Pause/Lap/Scroll

yes

Alerts

yes

Personal records

yes

VO2/Recovery

yes

Physiological measurements

yes (including training load, balance)

Power compatible

yes

Advanced power analysis

yes

MTB dynamics

yes

Electronic shifting compatible.

yes

Indoor trainer controls compatible

yes

Advanced workouts

yes

Segments

yes

ClimbPro

yes

Extended display

yes

Navigation Features

 

Maps

Garmin Cycle Map

Integrated TrailForks content

yes

Ability to add maps

internal memory only

Course compatible

yes

Popularity routing

yes

Turn-by-Turn navigation

yes

On-device recalculation

yes

On-device Back to Start calculation.

yes

On-device course creation

yes

On-device A/B navigation, POI and address search

yes

On-device roundtrip course creation

yes

Awareness and Connected Features

 

LiveTrack

yes

GroupTrack

yes

Rider to rider messaging

yes

Incident detection

yes

Assistance

yes

Weather

yes

Smart notifications

yes

Varia™ compatibility

yes

VIRB® controls

yes

Auto activity upload

yes

Connect IQ™

yes

Audio prompts

yes

Battery save mode

yes

Device-to-device transfer

yes

General

Physical dimensions 1.9” x 3.2” x 0.8” (50.0 x 82.0 x 20.0 mm)
Touchscreen  
Display size 2.6" color
Display resolution 246 x 322 pixels
Weight

2.8 oz (79.1 g)

Battery rechargeable lithium-ion
Battery life up to 20 hours GPS training mode
Water rating IPX7
Color display yes
High-sensitivity receiver yesВиж още GPS Навигатори Garmin

Технически характеристики

Тип:  За велосипед
Екран размер:  2.6" / 6.6 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  Bluetooth
Особеност:  Водоустойчивост
Карта:  Основна карта

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: