Garmin Edge 530 010-02060-01 product
EGPSGARMIN0100206001
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

GPS велосипеден компютър с карти

  • Динамичният мониторинг на производителността осигурява информация за Вашия VO2 max, възстановяване, training load focus, акклиматизация към топлина и височина, хранене, хидратация и други
  • Функциите за безопасност при колоездене2 включват нова аларма за велосипеди, групови съобщения и проследяване, откриване на инциденти и съвместимост с Varia ™ радар за задно виждане и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видени
  • Включва Garmin Cycle карта с популярни маршрути - която Ви помага да карате, като местен - плюс преизчисление извън курса и обратно към старта; моделът за планинско колоездене има интегрирани данни за Trailforks, включително рейтинги за трудност
  • Персонализирайте с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ ™ Store
  • MTB динамичен брояч на скокове, разстояние на скока и време във въздуха, както и Grit, което е мярка за трудността на пътуването и Flow, която проследява плавността на спускането Ви, така че да имате резултат, който да подобрите следващия път
  • Живот на батерията: до 20 часа с GPS; може да се удължи до 40 часа с допълнителния Garmin Charge ™ или в режим на пестене на батерията


Кой го е грижа, че велосипедния компютър Edge 530 предлага динамичен мониторинг на изпълнението и информация, която да Ви помага да се подобрите? На Вас. Така че, независимо дали сте човек финиширщ на подиуома, Kona квалификатор, почитател на чакъла, градски състезател или нещо подобно, Edge 530 е готов да се превърне във Вашия нов вело партньор.

Отведете обучението си на следващото ниво

Edge 530 надхвърля обикновенното събиране на данни - предоставя динамична информация за производителността, която може да Ви помогне да подобрите най-добрите си резултати. Вижте как тялото Ви се държи в различна среда с акклиматизация за топлина и височина1. Получавайте съобщения, когато е време да се хидратирате или да ядете. Вижте дали Вашето последно обучение е балансирано от гледна точка на издръжливост, праг и усилия с висок интензитет. Когато е сдвоен със съвместими сензори, Edge 530 показва Вашата мощността, сравнявайки усилията Ви с предишните седмици и месеци. Независимо къде тренирате, можете да синхронизирате структурирани тренировки от TrainingPeaks ™ и нашата онлайн фитнес общност, Garmin Connect ™, директно на Вашия Edge. Можете също така да видите предстоящата си тренировка за седмицата и да стартирате в съответното обучение безпроблемно, когато е необходимо.

 

Карайте с увереност

Независимо дали тренирате с приятели или пътувате до работа, устройството Edge 530 приема сериозно безопасността. То позволява групови съобщения и проследяване, така че даможете да поддържате връзка, когато се отделите от групата2. Също така има засичане на инциденти, което автоматично изпраща местоположението Ви до спешните контакти, ако засече инцидент. За още по-голяма осведоменост, свържете Edge 530 с нашия Varia радар и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видяни. А новата аларма с PIN-защита ще Ви уведоми на Вашия смартфон, ако Вашият велосипед е преместен, докато сте спрели, за да си закупите вода или правите пит-стоп.

 

Насоки за на всеки завой

Edge 530 е с предварително инсталирана Garmin Cycle Map, включваща завой-по-завой насоки и навигационни предупреждения, които Ви уведомяват за предстоящи завои. За да Ви помогне да карате като местен, маршрутите се избират на базата на предпочитанията на дриги велосипедисти. Edge 530 е достатъчно интелигентен, за да Ви върне обратно по маршрута - или обратно към началото му- ако се отклоните от него или решите да се приберете вкъщи по-рано. Със скорост на изчисление на маршрута 2 пъти по-бързо от предишните модели, ще прекарвате повече време в каране.

 

 

Планинско колоездене

Когато се нуждаете от промяна на пейзажа, Edge 530 е Вашето ръководство за планинско колоездене. Започнете с изтеглянето на безплатно приложение Trailforks от нашия Connect IQ Store и след това отключете съдържанието на Trailforks map на Вашия Edge. Отличаващ се с маршрути за повече от 80 страни, Trailforks включва най-добрата и най-актуална информация, включително условия на пътеки, heatmaps и и др. Новият режим Forksight автоматично показва предстоящите завои по пътеката и Ви дава контекст показвайки къде се намирате в мрежата на пътеката. По време на каране Edge 530 проследява епичните подробности с нови показатели за планинско колоездене, като брой скокове, разстояние на скокове и времето във въздуха. Други характеристики за планинско колоездене включват Grit, който оценява трудността на каране с помощта на GPS, данни за височина и акселерометър, и Flow, който измерва колко гладко се спускате по пътеките, така че да имате резултат за подобряване следващия път.

 


 

Изкачвайте като професионалист

Изкачването може да се превърне във Вашето тайно оръжие с Edge 530 и новата функция ClimbPro. Тя автоматично показва оставащото изкачване и степента, докато следвате маршрут или курс. Това Ви показва колко остава да страдате, помагайки Ви да прецените усилията си през остатъка от Вашето каране.

 

 

 

SHIMANO STEPS eBike система

Свържете съвместим компютър за колоездене Edge с поддържаната система SHIMANO STEPS eBike и ще получите специален екран за състояние на eBike, полета с данни и поддръжка за състоянието на системата и предупредителните съобщения. В допълнение към Edge metrics - като време, разстояние и скорост - можете също да видите помощно ниво, предавката и живота на батерията по време на каране.

 

 

 

 

 

 

Персонализирайте устройството си

Само Garmin Ви позволява да персонализирате Вашето устройство с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ Store. Приложения, като AccuWeather MinuteCast Ви позволяват да знаете кога дъждът ще спре, за да можете да определите идеалния времеви интервал за Вашето пътуване. Ако планирате Вашето каране на сайтове като Strava, Komoot или Wikiloc, изтеглете тези приложения, така че да можете да импортирате любимите си маршрути директно в Edge. Или ако търсите близко кафене или магазин за велосипеди, използвайте приложението Yelp, за да изтеглите местоположенията им и да се насочите директно към тях на Вашето Edge устройство.

 

General

Physical dimensions  
Display size 2.6" colour
Display resolution 246 x 322 pixels
   
Battery Rechargeable lithium-ion
Battery life Up to 20 hours
Water rating IPX7
Colour display Yes
High-sensitivity receiver Yes

Maps & memory

Ability to add maps Yes
Basemap Yes
Waypoints/favourites/locations 200
Routes 100
History Up to 200 hours

Sensors

GPS Yes
GLONASS Yes
Barometric altimeter Yes

Daily smart features

Smart notifications Yes
VIRB® camera remote Yes

Training, planning and analysis features

Customisable screen(s) Yes
Auto Pause® Yes
Interval training Yes
Advanced workouts Yes
Auto Lap® Yes
VO2 max Yes
Virtual partner Yes
Auto scroll Yes

Cycling features

Courses  
Time/distance alerts (triggers alarm when you reach goal) Yes
Garmin cycle map (routable cycling-specific street map) Yes
Compatible with Vector™ (power meter) Yes
Power meter compatible (displays power data from compatible third-party ANT+™-enabled power meters) Yes

Garmin Connect™

Garmin Connect™ compatible (online community where you analyse, categorise and share data) Yes
Automatic sync (automatically transfers data to Garmin Connect)

Yes

Hardware  
Size 50 x 82 x 20 mm
   
Display type 2.6" colour
Display resolution 246 x 322 pixels
GPS/GLONASS/Galileo Yes
Altimeter Yes
Ambient light sensor Yes
Battery life 24 hours (typical)
Integrated In-ride power capable Yes
ANT+/Bluetooth®/Wi-Fi® ANT+, Bluetooth, BLE, Wi-fi
Sensor compatibility ANT+, BLE
Water rating IPX7
Performance and ride monitoring features  
Data customisation Yes
Auto Pause/Lap/Scroll Yes
Alerts Yes
Personal records Yes
VO2/Recovery Yes
Physiological measurements Yes (including training load, balance)
Power compatible Yes
Advanced power analysis Yes
MTB dynamics Yes
Electronic shifting compatible Yes
Indoor trainer controls compatible Yes
Advanced workouts Yes
Segments Yes
ClimbPro Yes
Extended display Yes
Navigation features  
Maps Garmin Cycle Map
Integrated TrailForks content Yes
Ability to add maps Internal memory only
Course compatible Yes
Popularity routing Yes
Turn-by-Turn navigation Yes
On-device recalculation Yes
On-device Back to Start calculation Yes
Awareness and connected features  
LiveTrack Yes
GroupTrack Yes
Rider to rider messaging Yes
Incident detection Yes
Assistance Yes
Weather Yes
Smart notifications Yes
Varia compatibility Yes
VIRB® controls Yes
Auto activity upload Yes
Connect IQ Yes
Audio prompts Yes
Battery save mode Yes
Bike alarm/Find My Edge® Yes
Device-to-device transfer Yes

 
Виж още GPS Навигатори Garmin

Технически характеристики

Тип:  За велосипед
Екран размер:  2.6" / 6.6 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  Bluetooth, Wi-Fi
Особеност:  Водоустойчивост
Карта:  Основна карта

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: