Game of Thrones Season 1 product
GMTELLTALEGOTSEASONONE

Игра Game of Thrones Season 1, за PC

  29.99 лв - ст.цена
  6.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  ВНИМАНИЕ: Дискът съдържа първите пет епизода Game of Thrones Season 1 и достъп за дигитално сваляне на епизод 6, когато бъде наличен!

  Епизод 1

  Iron From Ice
  Това е нова история, развиваща се в света на сериала на HBO Game of Thrones, този път с главен герой - Домът Forrester. Благородническото семейство идва от северен Вестерос и са лоялни на Старките. Озовали се в разгара на Войната на петте кралства, Форестърови ще трябва да се преборят с интригите, предателствата и кървавия ужас, който е станал част от ежедневието. Докато петте кралства се разкъсват взаимно, ти ще играеш с различни членове на дома Forrester и ще предопределиш съдбата им, в зависимост от решенията, които взимаш.

  Епизод 2

  The Lost Lords
  Хаос настъпва в Дома Forrester. Техният господар и наследникът му са мъртви. Ironrath е окупиран от войници от Whitehill, а най - младият член на семейството е отведен. Оцеляването им зависи от оръженосец, принуден да сложи черното и от един син, изпратен в изгнание.
  В King's Landing, Mira Forrester трябва да засвидетелства своята лоялност към Margaery Tyrell, едновременно с това участвайки в сцената поставена от Tyrion Lannister.
  В същото време, далече на север, Gared Tuttle открива , че враните никак не са привързани към момчето от Wolfswood, но неочаквано приятелство процъфтява между него и незаконния син на Ned Stark.

  Епизод 3

  The Sword in the Darkness
  Съдбата на дома Forrester все още не е решена. Asher заминава за Mereen, в търсене на армия, за да превземе Whitehills. Съдбата го притиска в и без това враждебната земя, карайки го да направи труден избор между семейството и приятелството.
  Междувременно, отвъд морето, Meera трябва да се справя със смъртоносната политикa в King's Landing. Безопасността на семейството е на първо място и тя би направила всичко възможно, за да ги защити. Ала нищо не идва даром и изборът й за това, кои да са нейните съюзници, много скоро може да се окаже грешна стъпка.

  Епизод 4

  Sons of Winter

  В четвъртия епизод приятелите и съюзници на дома Forrester са в голяма опасност. Неочаквана среща предлага на Rodrik възможността да освободи Ironrath, ала младият Ryon Forrester все още е затворен и следващите събития са решаващи.
  Gared трябва да напусне Castle Black и да се впусне в бялата, смъртоносна пустош в преследване на своя собствена мисия.
  В King's Landing Mira избира още по - внимателно пътеката, по която стъпва, тъй като политическата обстановка се нажежава.

  Епизод 5

  A Nest of Vipers
  Примката се затяга. Нова заплаха се откроява на фона на интригантската сцена, а именно Ramsay Snow.
  В Essos, след като градът Meereen е вече свободен, Asher е една стъпка по - близо до намирането на армията, която така отчаяно се опитва да събере.
  В King's Landing, ролята, която Mira изигрва в събитията около коронясването на Tommen, не остава незабелязана от Margaery Tyrell.
  Виж още Игри за PC Telltale Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти