Game of Thrones Season 1 product
GMTELLTALEGOTSEASONONE
ОписаниеТехнически характеристики
ВНИМАНИЕ: Дискът съдържа първите пет епизода Game of Thrones Season 1 и достъп за дигитално сваляне на епизод 6, когато бъде наличен!

Епизод 1

Iron From Ice
Това е нова история, развиваща се в света на сериала на HBO Game of Thrones, този път с главен герой - Домът Forrester. Благородническото семейство идва от северен Вестерос и са лоялни на Старките. Озовали се в разгара на Войната на петте кралства, Форестърови ще трябва да се преборят с интригите, предателствата и кървавия ужас, който е станал част от ежедневието. Докато петте кралства се разкъсват взаимно, ти ще играеш с различни членове на дома Forrester и ще предопределиш съдбата им, в зависимост от решенията, които взимаш.

Епизод 2

The Lost Lords
Хаос настъпва в Дома Forrester. Техният господар и наследникът му са мъртви. Ironrath е окупиран от войници от Whitehill, а най - младият член на семейството е отведен. Оцеляването им зависи от оръженосец, принуден да сложи черното и от един син, изпратен в изгнание.
В King's Landing, Mira Forrester трябва да засвидетелства своята лоялност към Margaery Tyrell, едновременно с това участвайки в сцената поставена от Tyrion Lannister.
В същото време, далече на север, Gared Tuttle открива , че враните никак не са привързани към момчето от Wolfswood, но неочаквано приятелство процъфтява между него и незаконния син на Ned Stark.

Епизод 3

The Sword in the Darkness
Съдбата на дома Forrester все още не е решена. Asher заминава за Mereen, в търсене на армия, за да превземе Whitehills. Съдбата го притиска в и без това враждебната земя, карайки го да направи труден избор между семейството и приятелството.
Междувременно, отвъд морето, Meera трябва да се справя със смъртоносната политикa в King's Landing. Безопасността на семейството е на първо място и тя би направила всичко възможно, за да ги защити. Ала нищо не идва даром и изборът й за това, кои да са нейните съюзници, много скоро може да се окаже грешна стъпка.

Епизод 4

Sons of Winter

В четвъртия епизод приятелите и съюзници на дома Forrester са в голяма опасност. Неочаквана среща предлага на Rodrik възможността да освободи Ironrath, ала младият Ryon Forrester все още е затворен и следващите събития са решаващи.
Gared трябва да напусне Castle Black и да се впусне в бялата, смъртоносна пустош в преследване на своя собствена мисия.
В King's Landing Mira избира още по - внимателно пътеката, по която стъпва, тъй като политическата обстановка се нажежава.

Епизод 5

A Nest of Vipers
Примката се затяга. Нова заплаха се откроява на фона на интригантската сцена, а именно Ramsay Snow.
В Essos, след като градът Meereen е вече свободен, Asher е една стъпка по - близо до намирането на армията, която така отчаяно се опитва да събере.
В King's Landing, ролята, която Mira изигрва в събитията около коронясването на Tommen, не остава незабелязана от Margaery Tyrell.
Виж още Игри за PC Telltale Games

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: