Фотохартия Canon FA-RG1 A4 320g/m2 25 листа product
Икона нов продукт
KPPHCANON4562C001AA
ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
Фотохартия Canon Premium Fine Art Rough е с текстурирана повърхност. Тя придава на снимките красив триизмерен вид и усещане. Чрез нея се наподобява външния вид на класическите картини.

Тъй като не съдържа OBA, тази хартия гарантира, че разпечатки ще издържат продължително време при правилно съхраняване.

Със своето тегло от 320 g/m2 и дебелина от 0.54 мм тя придава усещане за стабилност. Хартията предлага още непрозрачност <97% и яркост в рамките на 86%.

Canon Premium Fine Art Rough Paper A4 Хартията е висококачествена памучна хартия, разработена за получаване на най-добро качество на изображението с пигментно мастило. Неговата груба текстура е идеална за изразяване на дълбочина в изображението и добавяне на триизмерно докосване. Професионалните, опитни фотографи ентусиасти и любителите на изкуството ще се насладят на отпечатването на снимки и други изящни произведения на изкуството върху тази хартия. Подходяща за дългосрочно съхранение, тази хартия има задоволителна грапавост, дебелина и луксозно докосване, което означава, че вашите произведения на изкуството наистина ще блестят. В комбинация с оригинално мастило LUCIA PRO на Canon, в което формулировката на мастилото е оптимизирана, получените отпечатъци са богати на цветове и плътност на черно и благодарение на 100% памучна основа на хартията, дълготрайността на изображението и високата издръжливост са гарантирани.


Виж още Фотохартия Canon

Технически характеристики

Размер:  A4
Тип:  Не е указано
Плътност:  300 g/m2
Брой в опаковка:  25

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Свързани продукти и тагове:


test1
 • KPPHCANON4562C001AA