Final Fantasy XV Royal Edition product
НазадGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCНапред

Игра Final Fantasy XV Royal Edition, за PC

 • Модел: Final Fantasy XV RE
 • Марка: Square Enix|
 • Код: GMFINALFANTASYXVREPCИгра Final Fantasy XV Royal Edition, за PC
 • Код на продукта: PL32881
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Описание
  Final Fantasy XV Royal Edition издига аплодираната сага до нови висоти. Това издание се пръска по шевовете от допълнително съдържание и нови функции. Присъедини се към принц Ноктис и най-близките му приятели в борбата срещу империята, и опита им да си възвърнат падналото кралство.  Това издание включва:  Final Fantasy XV

  Insomnia City Ruins: Expanded Map (чисто ново ниво)

  Режим на игра от първо лице, нови предмети, нови босове

  Armiger Unleashed (екшън ориентиран режим на Armiger; достъпен, след като събереш 13 royal arms)

  Royal Vessel (лодка, с която можеш да навигираш водите между Кабо Кайем и Алтисия)

  Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades, and Episode Ignis (всички допълнения)

  Редицата оръжия, предмети и бои за колата Regalia

  Двустранна обложка (илюстрирана горе)  Приготви се да се озовеш в центъра на ултимативното Final Fantasy приключение. Не се подлъгвай по името, знаеш, както и ние, че това далеч не е последната фантазия.

  Пред теб се отварят вратите на Final Fantasy XV, с още по - динамични битки, едно невероятно пътешествие, неочаквани разкрития, и както вероятно очакваш - това е една прекрасна история за приятелството, предизвикателствата в живота и желанието да останеш силен.
  Представяме ти Noctis - престолонаследникът на кралството Lucis. Неговата задача е да върне свободата по родните си земи и да скърши черните окови, наложени от имперската армия. Заедно с най - близките си приятели, той ще те разведе из спиращия дъха свят Eos, ще се сблъскаш с кръвожадни същества и озлобени врагове. Ще те научи да комбинираш уменията му с оръжия и магия, да използваш силата на предците му за по - динамични и адреналинови битки.
  Независимо дали за първи път се сблъскваш със света на Final Fantasy или си дългогодишен фен - обещаваме ти, това приключение да е различно, в същото време - така добре познато, фантастично и пристрастяващо!

  Иновативна бойна система - подбирай внимателно набора си от умения, съобразявайки се с различията на всеки персонаж, който ще ти помага. Движи се светкавично из бойното поле, за да нанесеш изненадващи удари на противника в гръб. С прогреса на партито, магиите ще стават по - силни, бойните умения по - разнообразни, а битките по - предизвикателни.
  Впусни се в пътешествие без граници - разгледай и опознай огромния свят Eos. През очите на Noctis, ще се сблъскаш с богата дива природа, опасни пещери, кипящи от живот градове и най - невероятните същества, които си виждал. Не забравяй, това е фантазия, превърнала се в реалност.
  Силно и истинско приятелство - както и в другите Final Fantasy игри - основна нишка в историята е приятелството, себеотдайността и истинската обич. Noctis има истински приятели, с които ще се почустваш силно свързан, и с които ще споделиш успехите и паденията. Задачата ти изисква много сила, кураж и най - вече издръжливост на духа. Заедно, притежавате тактическо предимство в битките и сигурно рамо в трудните мигове.
  Историята:
  На път към годеницата си, принц Noctis научава, че родните му земи са нападнати, а баща му - крал Regis е убит. Измамен мир е наложен сред поданиците му, подчинени на ръката, убила баща му. За да разкрие какво точно се е случило и да възвърне свободата, Noctis и верните му спътници се изправят пред поредица предизвикателства в един безкраен, отворен свят, изпълнен с невиждани чудеса и причудливи форми.
  Героите:
  Noctis.

  Наследникът на трона. Неговото изпитание започва, когато е застигнат от лошата вест по пътя към сватбата му с лейди Lunafreya Nox Fleuret. В битка, той ползва спектрални оръжия, които "изковава" от въздуха, умение, предало се по наследство.

  Gladiolus.

  Фамилията Amicitia винаги са служили като пазители на кралете на Lucis и техните земи. Gladiolus е най - големият син, свързан изключително силно с Noctis, в качеството си на довереник и пазител. С изумителната си сила, той е винаги готов да защити приятелите си.

  Ignis.

  Отгледан заедно с Noctis, той е верният му съветник. Изключително добре образован, Ignis притежава необходимите хладнокръвие и съобразителност, за да играе добре ролята си. Тактическата му интуиция е жизнено важна за принца да достигне щастливия край на своето пътуване.

  Prompto.

  Верен приятел на Noctis още от тинейджърските му години. Въпреки, че не е от благородническо потекло, Prompto поема товара не само на своя принц, но и този на компанията, поддръжайки техния дух и морал.

  Luna.

  Най - младият оракул в историята. Въпреки, че споделя толкова хубави спомени с Noct още от детството им, щастливите дни са брутално прекъснати от инвазията на имерията в родните й земи - Tenebrae. Уважавана и почитана от всички, тя поема на път заедно с Noct, в търсене на духовна и божествена подкрепа.

  Regis.

  Кралят на Lucis, отгледал сам сина си. В продължение на години, той е поддържал Стената, магическа бариера, която предпазвала Коронования град от инвазии. Въпреки това, нa подписването на договора с Niflheim, той е убит.


  Виж още Square Enix

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти