Far Cry 5 Gold Edition product
GMFARCRY5GECODEGMFARCRY5GECODEGMFARCRY5GECODE

Игра Far Cry 5 Gold Edition, за PC (код)

 • Модел: Far Cry 5 GE Code
 • Марка: Ubisoft|
 • Код: GMFARCRY5GECODEИгра Far Cry 5 Gold Edition, за PC (код)
 • Код на продукта: PL32506
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Внимание! Този продукт се предлага под формата на активационен код без физическа кутия. Може да се получи по електронна поща.


  Това издание включва следното допълнително съдържание:  Season Pass


  Digital Deluxe Pack
  Big Game Hunter Pack (яке, лък и ATV)
  Ace Pilot Pack (яке, пистолет и хеликоптер)
  Chaos Pack (консумативи)
  Explosive Pack (консумативи)
  Signature AC-R Rifle (оръжие)
  Signature A4 Magnum Handgun (оръжие)


  Far Cry 5 пропътува света и времето, за да се установи в Америка!

  Добре дошли в Hope County, Montana - прекрасно място, с прекрасни хора и култ от фанатици, ръководени от чаровния пророк Joseph Seed. И така, сякаш вратите на Рая са тук, на Земята, проявявайки се по всякакъв начин в спокойното ежедневие.
  Усещаш ли на къде отиват нещата? Ще трябва някой смелчага, например - ти, да изтръгне контрола от ръцете на култа и да организира съпротива, която да освободи прекрасните хорица, живеещи в малкото градче.

  Разгледай всяко едно кътче на Hope County, въоръжен с ръчно сглобено оръжие или транпорт, който съществува във всяка една Far Cry игра. Ти си главният герой в един вълнуващ свят, който ще отвръща на всеки удар, и който ще се сформира според местата, които посещаваш и приятелствата, които завързваш.
  Срещни се отново с култови персонажи като Mary May, която държи местната кръчма, Nick Rye - щастливо женен, и пастор Jerome - проповедник, чието паство е потънало в заблуда.
  Събирай животни, наемай хора, завързвай нови познанства, за да се изправиш срещу култа от фанатици, които не се спират пред нищо.
  Co-op режим за до двама играчи, сподели изживяването с приятел по време на цялата кампания.
  Свободата да избираш посоката си! От момента, в който стъпиш в Hope County, твоят път е само твой. За първи път в историята на Far Cry, ти ще избираш и костюмизираш героя си. На твое разположение е и система за редактиране на карти, чрез които ще се изправиш с или срещу приятели.
  Отворен свят с персонажи, които се развиват. Фанатизираният култ, воден от Joseph Seed, ще претърпява развитие, в зависимост от твоите действия и решения.
  От каруци до АТВ-та - разполагаш с уникалната възможност да сглобяваш и разглобяваш всякакви превозни средства, в зависимост от нуждите ти.
  Montana е на твое разположение - отиди на лов, за риба, или просто разгледай всяко едно кътче из обширната местност.  Виж още Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Open World
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти