FIFA 20 Nintendo Switch product
НазадGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHGCONGFIFA20NINTENDOSWITCHНапред

Игра за конзола FIFA 20, за Nintendo Switch

  99.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Датата на премиера е 27.09.2019г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

   

  FIFA 20 се завръща на улицата

   

  Създадена с енджина Frostbite, EA SPORTS FIFA 20 предлага едно преживяване от шампионски калибър – както на стадиона, така и на кварталното игрище.

  С новия автентичен ритъм на игра, контролирани от потребителя решаващи моменти и подобрена физика на топката, FIFA 20 ще те постави в центъра на ключовите мигове във всеки мач, който играеш.

   

   

   

  Автентичен ритъм на игра

  Новата система дава на компютърно контролираните играчи по-добро разбиране за времето, пространството и позицията им на терена, като ти дава по-голям контрол над играта.

   

  Динамични тактики

  Преработената система предлага повече реалистични интервали и темп на игра, което води до повече възможности, като поставя акцент върху контролираните от играча моменти.

   

  Физика на топката

  Новата физика на топката издига геймплея във ФИФА 20 до ново ниво на реализъм, предлагайки нови траектории на изстрел, по-реалистични взаимодействия и физическо поведение.
  FIFA 20 въвежда по-автентично въртене на топката и симулирано отскачане, което е по-близо до истинското от всякога, създавайки по-истинско футболно изживяване.

   

  Уличен футбол

  Hoвият peжим, наречен Vоltа, ти позволява да се пpeвъплтиш в игpaч, ĸoйтo дeмoнcтpиpa фyтбoлнитe cи yмeния нa acфaлтa. Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон, избери пола, облеклото и екипировката на играча си, и доминирай в тази сурова форма на спорта!
  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+