Euro Truck Simulator 2 - Platinum Collection (PC) product
НазадGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCGMEUROTRUCKSIM2PLATINUMCOLLPCНапред

Игра Euro Truck Simulator 2 - Platinum Collection, за PC

  39.98 лв - ст.цена
  33.98 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Euro Truck Simulator 2 - Platinum Collection включва:
  -Играта Euro Truck Simulator 2
  -Vive La France! add-on
  -Go East add-on
  -Scandinavia add-on
  -20 paint jobs add-on

  Бонус игри:
  -The original Euro Truck Simulator
  -Trucks & Trailers
  -Scania Truck Driving Simulator
  -Bus Driver

  Приготви се за несравнимо изживяване с огромно количество съдържание, което ще те накара да играеш в продължение на месеци или дори години.

  Euro Truck Simulator 2 е максимално реалистичен симулатор на ТИР камион. В него ще можеш да пътуваш из цяла Европа, пренасяйки стоки на впечатляващи разстояния. Освен трафика, ще трябва да се съобразяваш с времето за доставка, атмосферните условия и състоянието на камиона ти. А след всяка успешна поръчка ще можеш да вложиш част от заработените средства в уникални подобрения по камиона си, като предна броня с LED осветление.

  Играта е разделена на две части. Едната е самото каране, в което ще трябва да държиш под контрол огромният камион на пътя. Втората е икономически симулатор. В него правилните решения каква стока на какво разстояние да се превози и как да инвестираш спечелените пари са ключови за успеха ти. Дали ще разчиташ на по-голямо карго за по-голяма печалба или ще сложиш парите си в по-добър двигател и окачване - зависи само от теб.

  В играта ще можеш да се насладиш на гледката на над 60 големи европейски града и детайлно пресъздадените им пътища. Играта предлага спиращи дъха гледки и достоверни промени на атмосферните условия, с които ще сблъскаш по време на дългите си пътешествия.


  Виж още Игри за PC Excalibur Publishing

  Технически характеристики

  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+