Epson EH-TW7400 V11H932040 product
НазадPJEPSONV11H932040PJEPSONV11H932040PJEPSONV11H932040PJEPSONV11H932040PJEPSONV11H932040Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Epson EH-TW7400
V11H932040

Превърнете дома си в сцена за всяко представление с домашните проектори от Epson. Трансформирайте ежедневието си, независимо дали гледате любимия си спорт, класически филм, цифрова телевизия, или пък играете на нова игра. Можете да привлечете вниманието на всички с внушителния 300-инчов дисплей и да съберете семейството и приятелите си, за да прекарате запомнящи се моменти заедно.

Epson 4K PRO-UHD

Epson 4K PRO-UHD – предоставя невероятно 4K UHD изживяване с усъвършенствана технология с изместване на пикселите и подобряване на разделителната способност1.

Epson 4K PRO-UHD не е просто спецификация за разделителна способност, а всъщност обхваща всички фактори, които влияят на качеството на изображението, включително интензитет на бялата и цветна светлина, контраст, HDR10, обработване на цветовете, както и възможността за приемане, обработка и прожектиране на 4K съдържание.

Висок динамичен обхват
Високият динамичен обхват предлага съвършено кино изживяване, като увеличава коефициента на контрастност и диапазона между най-тъмните и най-светлите зони на екрана. Това дава по-голяма дълбочина и позволява да виждате невероятна, невиждана преди детайлност. Но това не е всичко. Цветовете са по-богати и картината става едновременно по-естествена и по-наситена – и в края на краищата – по-завладяваща. Благодарение на поддръжката за HDR можете да се възползвате от най-новото HDR съдържание.

Висок интензитет на цветна светлина

Ярката бяла светлина не е достатъчна за пресъздаване на истинските цветове, които виждате всеки ден. Затова технологията 3LCD в проекторите на Epson предлага еднакъв интензитет на бяла и цветна светлина (CLO). Не се примирявайте с безинтересен, блед и безжизнен екран. Насладете се на ярки и реалистични изображения с проекторите на Epson.

3LCD технология – без „ефект на дъгата“

Избегнете „ефекта на дъгата“ с проекторите на Epson, които използват три отделни LCD чипа, за да прожектират червена, зелена и синя светлина.

За разлика от тях проекторите с DLP технология с 1 чип използват въртящо се колело, за да прожектират цветовете последователно. Вместо ясни контури, някои зрители могат да изпитат „ефект на дъгата“ – разсейващи и неестествени цветни ивици.

Ултраширока цветова палитра

Ултраширока цветова палитра увеличава диапазона на реалистичните цветове, а високият коефициент на контрастност предоставя дълбоки оттенъци на черното за изразени детайли в сенките.

По-гладко пресъздаване на бързо движение

Дори при екшън сцени с най-бързи движения интерполацията на кадрите и подобряването на детайлите гарантират ясна и гладка картина. Технологията за интерполация на кадрите добавя нови кадри между вече съществуващите и така помага за по-малко размазване при бързодвижещи се сцени. Резултатът е, че размазването е по-малко, а движението изглежда много по-гладко и ясно.

Гъвкаво позициониране и функции за едно истинско кино изживяване у дома

Търсите гъвкавост при монтиране? Нашето е бързо и просто благодарение на първокласен коефициент на оптично увеличение и възможност за отместване на обектива: до ± 96,3% по вертикалната и до ± 47,1% по хоризонталната ос. Освен това моторизираните функции за увеличение, фокусиране и отместване на обектива могат да съхраняват до 10 различни положения, което Ви позволява лесно да превключвате между различни пропорции на картината само с едно натискане на бутон. Висококачественото оптично увеличение позволява да използвате по-къси кабели и да намалите смущенията на сигнала до минимум. Освен това този проектор може да се калибрира за професионални ISF стандарти за по-добро управление.

Насладете се на до седем години забавление

С до 5 000 часа живот на лампите можете да гледате филм всеки ден през следващите седем години, без да се налага да ги сменяте. Проекторите на Epson са известни със своята надеждност, така че няма нужда да се притеснявате, че ще изпуснете и минута от любимия си филм, игра или програма.

Спецификации:

Projection System
3LCD Technology, RGB liquid crystal shutter

LCD Panel
0,74 inch with MLA (D9)

Яркост на цветовете
2.400 Лумен

Яркост черно-бяло
2.400 Лумен

Резолюция
4K PRO-UHD, 16:9

Хай-дефинишън
4K enhancement

Aspect Ratio
16:9

Контраст
200.000 : 1

Източник на светлина
Лампа

Лампа
UHE, 250 Watt, 3.500 ч трайност, 5.000 ч трайност (в енергоспестяващ режим)

Трапецовидна корекция
Ръководство vertical: ± 30 °

Видеообработка
10 Битове

2D/3D Frequency Image
240 Hz / 480 Hz

2D Vertical Refresh Rate
192 Hz - 240 Hz

3D Vertical Refresh Rate
400 Hz - 480 Hz

Colour Reproduction
upto 1.07 billion colours

Съотношение на проектиране
1,35 - 2,84:1
Zoom
Motorized, Factor: 2,1
Lens
Оптика
Lens Shift
Механизирано - Vertical ± 96,3 %, horizontal ± 47,1 %
Lens position memory
10 positions
Размер на проектиране
50 inches - 300 inches
Projection Distance Wide/Tele
3 m - 6,3 m ( 100 inch screen)
Projection Lens F Number
2 - 3
Ширина на печат
22,5 мм - 46,7 мм
Фокус
Механизирано

Връзки
USB 2.0, тип А, USB 2.0 Type B (Service Only), RS-232C, WLAN (опционално), Trigger out, VGA вход, HDMI вход (2x), HDMI (HDCP 2.2), Интерфейс Ethernet (100 Base-TX / 10 Base-T)
Epson iProjection App
Ad-Hoc / Infrastructure

Сигурност/безопасност
Kensington-защита, Wireless LAN security
3D
Active
2D Colour Modes
Динамично, Естествено, Кино, Digital Cinema, Яркост на картината
3D Colour Modes
3D Dynamic, 3D Cinema
3D Supported formats
Side by side, Top and bottom
Характеристики
3D depth adjustment, 4K enhancement, DCI colour gamut, филтър Epson Cinema, Epson Super White, Frame-Interpolation, Lens position memory, Super resolution, Wireless LAN capable
Цветен режим
Кино, Динамично, Естествено, Яркост на картината
Projector control
via: AMX, Crestron (мрежа), Control

Потребление на енергия
355 Watt, 271 Watt (икономичен), 0,2 Watt (в режим на готовност Standby), On mode power consumption as defined in JBMS-84 314 Watt
Supply Voltage
AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
Размери
520‎ x 450 x 193 мм (ширина x дълбочина x височина)
Тегло
11,2 кг
Ниво на шума
Normal: 31 dB (A) - Economy: 20 dB (A)
Температура
Експлоатация/работа 5° C - 35° C, Съхранение -10° C - 60° C
Въздушна влажност
Съхранение 10% - 90%
Ако проекторът е окачен на таван или стенна конзола и е монтиран в среда с много дим от масла или на места с летливи масла или химикали, места, където се използва много дим или мехурчета за определени събития, или на места, където често се горят ароматични масла, това може да направи определени части от нашите продукти податливи на разграждане на материалите, които с времето могат да се счупят и да причинят падане на проектора от тавана.

Ако имате опасения за средата, в която е монтиран Вашият проектор или имате някакви въпроси, молим да се свържете с нашия отдел за поддръжка, който може да предостави допълнителна помощ.
Options
3D active shutter glasses, MB22 ceiling mount, Wireless LAN unit
Обем на доставка
HDMI Cable Clamp, Основен уред, Кабел за ел. захранването, Дистанционно управление с хоново осветяване вкл. батерии, User's Manual Set
Тип стая/приложение
Gaming, Home Cinema, Sports, Streaming, TV & Box sets
Позициониране
Монтиране на таван, Работен плот
Цвят
Бяло


Виж още Проектори Epson

Технически характеристики

Тип:  3LCD
3D:  3D
Разделителна способност (native):  3840 x 2160
Разделителна способност (max):  3840 x 2160
Яркост:  2400 lm
Контраст:  200 000:1
Мрежови възможности:  RJ-45
Говорители:  Не
4K:  Да
Разстояние на проектиране:  Нормално
Short Throw:  Не
Живот на лампата:  5000 h
Предназначен за:  Домашно кино
Формат:  16:9
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: