Едногодишен лиценз за ClassVR портал product
SLCCLASSVRCVRCCP1
ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

 

 

Планиране, прехвърляне и контрол отвсякъде

Контроли в класната стая за включване на виртуалната реалност във всеки урок

 

Management of Virtual Reality headsets by school teachers

 

 

Използването на технологии в натоварена класна стая не винаги е толкова лесно, колкото трябва да бъде. Представете си колко трудно би могло да се контролират 30 деца, носещи VR очила! ClassVR интерфейсът и учителският портал за управление предоставят лесни за използване инструменти, необходими за осигуряване на тази вълнуваща и ангажираща технология, която може да осигури богато, надеждно изживяване за вас и вашите ученици. Разберете колко лесно е да планирате и предоставяте уроци по виртуална реалност и добавена реалност на множество ученици или да им позволите да изживеят виртуалната реалност със собствено темпо ...

 

Създайте и планирайте уроците си 

Изберете от наличните ресурси или качете собствени

Порталът ClassVR предоставя лесен начин да намерите страхотни, съгласувани с учебната програма образователни VR ресурси. Търсете по предмет, тема или дори по ключова дума и намерете готови колекции или отделни ресурси, за да изградите свой собствен урок. Можете дори да качвате и съхранявате собствено VR съдържание, като 360 градусови изображения и видеоклипове, само с няколко кликвания. 

 

Прехвърлете уроците си към VR очилата с едно кликване

Контроли в реално време, които Ви помогат да изнесете урока си

  След като сте изградили VR урока си,  прехвърлете го едновременно към VR очилата на всеки ученик и ги насочвайте, като подчертавате интересните точки и насърчавате сътрудничеството и партньорската дискусия по време на урока. ClassVR ви помага да наблюдавате какво виждат учениците, като ви помага да следите всички.

 

  

 

 

 

СТАРТИРАНЕ НА ЗАНИМАНИЯТА EДНОВРЕМЕННО 

Порталът ClassVR позволява на учителя да предоставя определен списък с ресурси на множество VR очила едновременно.
Един прост набор от контроли за „възпроизвеждане“ и „пауза“ изпраща ресурси към VR очилата и стартира заниманията. Всички видеоклипове се възпроизвеждат едновременно, така че всички ученици ще виждат видеоклипа по едно и също време, което позволява на учителите да описват и коментират материала, докато се възпроизвежда.
 

 

 

 

 

ДИНАМИЧНИ ТОЧКИ НА ИНТЕРЕС

Учениците могат да бъдат толкова потопени в VR изживяването, че може да бъде трудно да им се привлече вниманието. С динамичната „точка на интерес“ (POI) на ClassVR, учителите могат да насочат учениците да разгледат конкретна част от VR изживяването, като просто кликнат навсякъде на 360-градусовите изображения, които се възпроизвеждат.
Във VR очилата учениците ще видят следа, водеща ги към POI, а когато достигнат до нея, ще видят икона, посочваща предмета, който учителят е подчертал.
 

 

 

 

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ГЛАВИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ

Да разберете къде гледат децата е почти невъзможно, когато носят VR очила. Иновативната функция за проследяване на главата на ClassVR позволява на учителите да имат представа къде точно гледа всеки ученик в очилата си.

 

 

 

 

ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ VR ОЧИЛА В РЕАЛНО ВРЕМЕ

 В портала се показват малки икони, изобразяващи „гледната точка“ (POV) на VR очилата на всяко дете, което позволява на учителите с един поглед да преценят дали всички са фокусирани на правилното място. Тези икони предоставят в реално време проследяване на движението и ориентацията на очилата, като дават ценна обратна връзка на учителите. 

 

 

ЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА ФОКУСИРАНЕ

Когато преподавате урок, слушалките автоматично се заключват в избраната дейност от плейлиста. Натискането на бутони или жестовете са деактивирани, което гарантира, че ученикът остава в текущото изживяване под контрола на учителите.

 

 

 

 

 

Самостоятелно обучение

Нека отидат навсякъде и да изследват всичко

Обучението на целия клас дава чудесна основа за запознаване с предмети и теми. Въпреки това, самостоятелното обучение позволява на учениците да изследват със собствено темпо, като вземат свои собствени решения и учат по свой начин. Предпечатаните работни листове на ClassVR и VR / AR изживяванията позволяват на учениците да продължат да учат независимо, но със знанието, че са насочени към дефинираните от вас ресурси.

 

ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА КЛИЕНТСКИ РЕСУРСИ КЪМ ОЧИЛАТА

Учителите могат да персонализират иконите и ресурсите, които се показват в интерфейса на „виртуалната приемна“ на очилата.
Прехвърлете към VR очилата вашия персонализиран плейлист от уроци, създаден в портала ClassVR, или изберете и прехвърлете теми и уроци, съобразени с учебната програма, и позволете на учениците да изследват редица ресурси на определена тема със собствено темпо.


Виж още Специализиран софтуер ClassVR

Технически характеристики

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Свързани продукти и тагове:

Свързани продукти


test1
 • SLCCLASSVRCVRCCP1