Deus Ex: Mankind Divided product
НазадGCONGDEUSEXMANKINDDIVIDEDPS4GCONGDEUSEXMANKINDDIVIDEDPS4GCONGDEUSEXMANKINDDIVIDEDPS4GCONGDEUSEXMANKINDDIVIDEDPS4GCONGDEUSEXMANKINDDIVIDEDPS4Напред

Deus Ex: Mankind Divided, за PS4

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGDEUSEXMANKINDDIVIDEDPS4Deus Ex: Mankind Divided, за PS4
 • Модел: Deus Ex: Mankind Divided
 • Налично във външен склад
  17.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Deus Ex: Mankind Divided е директно продължение на предишната част „Human Revolution“, като продължава събитията след инцидента, в който механично подсилените граждани по света бяха лишени от контрол върху съзнанието и телата си. Това довежда до милиони невинни жертви. Годината е 2029 и златната ера на аугментацията е приключила. Механично подсилените хора се считат за аутсайдери и не се приемат от обществото.

  Deus Ex: Mankind Divided продължава тенденцията поставена от предишни части, в които изборите в дадени ситуации оказват директно влияния върху начина, по който се разрива сюжета. Играчите отново поемат ролята на Adam Jensen, което вече е опитен агент, оборудван с нов арсенал от оръжия и аугментации. Времето обаче отново не е на негова страна и Adam трябва да прецени, кой е подходящият подход за неговите действия и на кого да има доверие, за да разнищи огромна конспирация.

  Цената за предварителна поръчка на този артикул не е финална. При евентуална промяна клиентът ще получи поръчката си на най-нискo обявената стойност, предложена от Ozone.bg.


  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: