Детски стол Carmen 7024 - бял product
promo
HOSCARMEN70243520157HOSCARMEN70243520157HOSCARMEN70243520157

Детски стол Carmen 7024, еко кожа, хромирана база, газов амортисьор, бял

ОписаниеТехнически характеристики
Детски стол Carmen 7024 - бял

Детски стол 7024 от серията детски столове на Carmen е компактна мебел, изработена от еко кожа и полипропилен. Регулирането на височината и наличието на малки компактни силиконови колелца доставят на детето нужния комфорт и свобода на движенията.

Практичност и стил в детската стая
Детски стол Carmen 7023 е елегантна компактна мебел, предназначена за обзавеждане на детска стая. Използваната здрава и износоустойчива еко кожа в изработката се поддържа изключително лесно и бързо и не изисква специални грижи и допълнителни средства. Липсата на подлакътници дава по-голяма свобода на движенията, а малките силиконови колелца осигуряват максимална подвижност. Хромираната база на модел Carmen 7023 гарантира за надеждна и ефективна експлоатация. Основно предимство на стола е възможността да се коригира височината спрямо ръста на детето, тъй като благодарение на адаптивността към растежа, столът ще може да се ползва в продължение на години.

Свобода, мобилност, удобство
Детски столове Carmen са оборудвани с колелца, които осигуряват на вашето дете неограничена свобода на движение и мобилност. Въртящият механизъм ще разнообрази часовете за учене на детето и ще внесе радост и веселие. Осигурете на детето си безупречен комфорт, защото той е непосредствено свързан с умственото развитие на детето, както и с неговото емоционално състояние. Избирайки детски столове Carmen за вашето детско обзавеждане, вие осигурявате на детето си спокойствие, удобство и независимост.

Тип стол: Офис стол
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Не
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да

Размери
Цялостна височина:81 - 90 см
Ширина:41 см
Дълбочина седалка:38 см
Височина седалка от земята:43 - 52 см
Дължина облегалка:37 см
Максимално натоварване:70 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Детски
Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: