Demon's Souls Remake PS5 product
Икона нов продукт
НазадGCONGDEMONSSOULSREMAKEPS5GCONGDEMONSSOULSREMAKEPS5GCONGDEMONSSOULSREMAKEPS5GCONGDEMONSSOULSREMAKEPS5GCONGDEMONSSOULSREMAKEPS5Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Поемете отново на мрачно приключение в кралство Boletaria така, както никога не сте го виждали с новият римейк на видеоиграта Demon Souls. Тук смъртта не е края, а едно ново предизвикателство, което изглежда непреодолимо. Този тъмен свят ще ви привлече с разкошните си гледки и смразяващи звуци, които правят дори малките победи още по-сладки. Boletaria е мястото където всяка стая, ъгъл или коридор разказват история. Царството е дом на всякакви чудовища и ужасяващи истории, които са изпълнени с напрежение и предизвикателства.

Demon's Souls Remake (PS5)

Изживейте отново тъмната история – Изпитайте оригиналното мрачно предизвикателство, което е преработено от нулата. Всичко представено в зашеметяващо визуално качество с подобрено представяне и геймплей – това е светът на Boletaria такъв, какъвто никога не сте го виждали.

Превърнете се в убиец на демони – Впуснете се в приключение до северното царство Boletaria, което някога е била процъфтяваща страна на рицари, но сега е обсебено от смразяващи кръвта същества и ненаситни демони. Запознайте се със странни герои, изкривени от заобикалящия ги свят и научете мрачната история на Demon’s Souls.

Demon's Souls Remake (PS5)

Овладейте изкуствата на магьосничеството и войната – Усъвършенствайте своите бойни умения, за да знаете кога да атакувате и кога да се предпазвате, тъй като всеки пропуснат удар или небрежна грешка, може да ви коства душите, които сте събрали. Наградите за убийството на най-силните врагове са огромни, а смъртта не означава край, а едно ново предизвикателство.

Изправете се срещу най-добрите воини – Изпитайте своите умения в свирепа онлайн битка или пък се съюзете с други играчи, които ще ви помогнат в борбата срещу демоните.
Виж още Игри за Конзоли FromSoftware

Технически характеристики

Конзола:  PS5
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти