Crackdown 3 (Xbox One) product
НазадGCONGCRACKDOWN3XBOXONEGCONGCRACKDOWN3XBOXONEGCONGCRACKDOWN3XBOXONEGCONGCRACKDOWN3XBOXONEGCONGCRACKDOWN3XBOXONEGCONGCRACKDOWN3XBOXONEGCONGCRACKDOWN3XBOXONEНапред

Игра за конзола Crackdown 3, за Xbox One

 • Модел: Crackdown 3 (Xbox One)
 • Марка: Други|
 • Код: GCONGCRACKDOWN3XBOXONEИгра за конзола Crackdown 3, за Xbox One
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Време е да се впуснеш в екшъна и да спреш престъпността, влизайки в ролята на супер мощен агент в отворения свят на Crackdown 3, в който властват хаоса и унищожението.

  Отправи се към New Providence, влез в емблематичните превозни средства и използвай мощните си способности, за да спреш безмилостната криминална империя.

  Играй кампанията самостоятелно, в кооперативен режим с приятел или се изправи срещу конкуренцията в изцяло новия мултиплеър режим*, Wrecking Zone, в който унищожението е твоето истинско оръжие.

  Развий уменията на твоя супер агент, движи се със светкавична скорост, прескачай небостъргачи, запращай камиони по посока на враговете си и защити града от хладнокръвните престъпници.
  Играй сам или с в кооперативен режим с приятел и изследвай експанзивен, вертикален свят, за да проникнеш във властта на престъпниците и да свалиш техните синдикати.

  Примами навън от скривалищата отмъстителните престъпници, като изпълняваш задачи, саботираш криминални операции и сваляш главните действащи лица.

  Включи се в изцяло новия Wrecking Zone и победи конкуренцията с уникални режими, в които унищожението е твоето оръжие срещу приятели и съперници.


  Виж още Други

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Трето лице
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+