Cellular Line Tetra for Samsung Galaxy Note 10 product
ACCGCELLULARLINETETRANOTE10ACCGCELLULARLINETETRANOTE10ACCGCELLULARLINETETRANOTE10ACCGCELLULARLINETETRANOTE10
ОписаниеТехнически характеристики
Тройна защита за вашият Samsung Note 10
Tetra Force Shock-Tech е новият ултра-защитен калъф за Samsung Galaxy Note 10 с твърд гръб и мека рамка. Изработен е от технологично усъвършенствани материали, които успокояват и разсейват вибрациите, причинени от падания: идеалното решение за тези, които търсят максимална защита за своя смартфон.

Благодарение на модерната технология TMS (Impact Dissipating System), разработена от Cellularline, енергията, създадена от удари по всички краища, се разсейва и вълните и вибрациите причинени от удара с повърхността се омекотяват.

Твърдият гръб, комбиниран с мека рамка и ултра-защитна вътрешна защитна лента, осигурява на вашия Samsung Note 10 тройно ниво на защита от удари и падания.

Освен това, благодарение на ергономичната форма и твърдото си гръбче в ултрапрозрачен материал, Tetra Force Shock-Tech предлага най-доброто в технологиите за ултра-защита, като същевременно подобрява дизайна на Samsung Galaxy Note 10.

I.D.S. (Система за разсейване на удари) ™. Това е новаторската система с ултра-защитен материал срещу удар, чиито свойства се експлоатират с единствена по рода си форма, която осигурява на вашия смартфон най-добрата защита от случайни удари и изпускания.
Подсилени ъгли за по-голяма защита
Гумена рамка с повдигнати краища за по-голяма защита


Виж още Kалъфи, Протектори за телефони Cellularline

Технически характеристики

Съвместимост:  Samsung
Тип:  Хибриден протектор
Съвместимост Модел:  Galaxy Note 10
Цвят:  Прозрачен
Материал:  Хибриден (термополиуретан и поликарбонат)
Особеност:  Удароустойчив