Carmen Favorit Black product
HOSCARMENFAVORIT3520229HOSCARMENFAVORIT3520229HOSCARMENFAVORIT3520229

Офис стол Carmen Favorit, еко кожа, подлакътници, газов амортисьор, регулируем люлеещ механизъм, коригиране на височина, черен

Описание

Офис стол Carmen Favorit
Black

Офис стол Favorit е практична офис мебел със семпъл, но отличителен дизайн. Колекцията офис мебели Carmen обхваща работни офис столове, президентски столове, детски столове, геймърски столове, офис кресла и посетителски столове.

Практичен до съвършенство
Офис стол Favorit е от типа работни столове, които са проектирани с идеята да ви служат дълго и безотказно през всеки работен ден. Дизайнът е сдържан и добавя делова визия към офис интериора, което е търсен и доста добре постигнат ефект. Столът е изработен от качествена еко кожа, като седалката и облегалката са с гладка повърхност, само с по един декоративен шев, който я "нарушава". Конструкцията е от солиден полипропилен, от който са изработени и подлакътниците с типична за този вид мебели форма. Стол Favorit разполага с газов амортисьор и люлеещ механизъм, с помощта на които може да се регулира височината на офисната мебел, както и усилието на люлеене.

Нека и ръцете си почиват
Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Коригиране на височината
Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Еко кожа
Материал серия: Premium
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:100 - 114 см
Ширина:58 см
Дълбочина седалка:46 см
Височина седалка от земята:48 - 62 см
Дължина облегалка:55 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: