Carmen 9956 D - бял product
HOSCARMEN9956D3530200HOSCARMEN9956D3530200HOSCARMEN9956D3530200

Трапезен стол Carmen 9956 D, полипропилен, дървена база, бял

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMEN9956D3530200Трапезен стол Carmen 9956 D, полипропилен, дървена база, бял
 • Модел: 9956 D White
 • Гаранция: 24 месеца
 • Налично във външен склад
  75.31 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Трапезен стол Carmen 9956 D - бял

  Трапезен стол 9956 D от серията трапезни столове на Carmen е елегантен и практичен стол, изработен от полипропилен, метал и естествен дървен материал – бук. Този трапезен стол е изключително подходящ за кухненски кът, трапезария и столова

  Стабилност и практичност
  Трапезен стол Carmen 9956 D е изчистен, практичен и стабилен модел, подходящ за кухни, трапезарии, столови и обособени кухненски кътове. Общата излята повърхност на облегалката, преминаваща в седалка, е изработена от полипропилен и ефектно имитира шарките на дървесината. Материалът позволява изключително лесно и бързо почистване и същевременно е лек, здрав и устойчив на корозия. Масивните и стабилни крака от естествен дървен материал – бук са допълнително подсилени с метални елементи, които гарантират сигурна и продължителна експлоатация. Трапезен стол 9956 D в комбинация с подходяща трапезна маса от серията на Carmen представлява практично и свежо решение за интериора на съвременния дом.

  Усещане за природа
  Полипропиленовата повърхност на трапезния стол е релефна и успешно имитира дървесна шарка. Усещането за близост с природата създава непринуден уют и комфорт в обстановката на помещението. Автентичното излъчване носи изисканост и стил и претворява пространството по един фин и елегантен маниер. За хармонична завършеност в обзавеждането на вашата трапезария може да изберете маса в същия непринуден дизайн и ефектен релеф на дърво.

  Надеждна опора от бук
  Краката на столовете са от естествен дървен материал от бук. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Масивната структура на дървото, използвано в изработката на мебели, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.

  Общи
  Тип стол: Трапезен
  Материал: Полипропилен
  Крака - материал: Бук , Метал

  Размери
  Ширина:45 см
  Височина:82 см
  Дълбочина седалка:40 см
  Височина седалка от земята:42 см
  Дължина облегалка:40 см
  Максимално натоварване :100 кг


  Виж още Столове Carmen

  Технически характеристики

  Тип:  Трапезен
  Цвят:  Бял

  Свързани продукти и тагове: