Carmen 7021 - светло син product
HOSCARMEN70213520223HOSCARMEN70213520223HOSCARMEN70213520223
ОписаниеТехнически характеристики
Детски стол Carmen 7021 - светло-син

Детски стол 7021 от серията детски столове на Carmen е удобен и практичен модел детски стол за бюро, изработен от мрежа, без подлакътници. Подходящ за всяко детско обзавеждане и дейности, при които се изисква по-голяма свобода на движение при седене

Удобство за детето ви
Детски стол Carmen 7021 е едно творение, предназначено да удовлетвори и най-високите изисквания за комфорт и ергономичност. Той ще преобрази до съвършенство всяко детско обзавеждане и ще внесе свежест, стил и модерни нотки. Анатомичните му седалка и облегалка са изработени от мрежа, което е от изключително удобство при дълго ползване и особено през топлите летни месеци. Не разполага с подлакътници, което ви гарантира неограничена свобода на движение. Здравата полипропиленова база и монтираните на нея колелца ще осигурят на детето мобилност в стаята. Благодарение на качествата на детски стол Carmen 7021 се грижите за физическото състояние на вашето дете, както и за неговото емоционално спокойствие.

Пълна свобода на приложение
Вашето дете ще остане впечатлено от начините, по които може да използва своя детски стол. Освен за основните му предназначения като стол за компютър или детски стол за бюро, то ще може да чете, пише, рисува, твори, играе или просто да си стои на него. Изключителният комфорт и функционалност на детски столове Carmen ще провокират изобретателността на вашето дете по отношение на приложението на стола. Движението в детската възраст е от съществено значение за физическото развитие на децата, но правилният стоеж и подходящият детски стол са още по-важни за коректната позиция на тялото.

Регулиране на височината
Всеки детски стол от серия Carmen е снабден с механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури за детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Мрежа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Не
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Не

Размери
Цялостна височина:82 - 94 см
Ширина:41 см
Дълбочина седалка:43 см
Височина седалка от земята:40 - 52 см
Дължина облегалка:46 см
Максимално натоварване:70 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Детски
Цвят:  Син

Свързани продукти и тагове: