Carmen 6549 - черен product
HOSCARMEN65493520738HOSCARMEN65493520738HOSCARMEN65493520738

Описание

Директорски стол Carmen 6549 - черен LUX

Директорски стол Carmen 6549 впечатлява с дизайна си и с комфорта, който предлага. Стилната офис мебел е част от колекцията офис столове на Carmen, включваща посетителски столове, директорски столове, офис кресла, работни столове, геймърски столове и детски столове.

Елегантна мекота
Директорски офис стол Carmen 6549 разчита на изискан дизайн, качествени материали и отличен комфорт, за да Ви впечатли. Столът е тапициран с висококачествена еко кожа, която предлага отлични характеристики и визия. Седалката и облегалката са покрити с меки елементи, наподобяващи възглавници, които изглеждат луксозно, като в същото време осигуряват мека, но стабилна опора за тялото. Комфортът е бил водещ мотив при създаването на директорски офис стол 6549 - това си личи и от подлакътниците, които също разполагат със солидна мека вложка от еко кожа. Стилната офис мебел е оборудвана с газов амортисьор и люлеещ механизъм, които добавят дозата функционалност, задължителни за този тип мебели.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на директорски офис столове Carmen.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна полипропиленова база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Силиконови колелца
Силиконовите колелца, монтирани на полипропиленова база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:114 - 126 см
Ширина:69 см
Дълбочина седалка:49 см
Височина седалка от земята:50 - 62 см
Дължина облегалка:70 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: