Carmen 6149 - черен product
HOSCARMEN61493520196HOSCARMEN61493520196HOSCARMEN61493520196

Описание

Директорски стол Carmen 6149 - черен

Директорски стол 6149 е внушителна офис мебел, впечатляваща с дизайна и ергономичните си форми. Моделът идеално се вписва в съвременното офис обзавеждане, удовлетворявайки комплексно нуждите от практичност, комфорт и функционалност

Удобство и лукс в офиса
Офис стол 6149 е част от луксозната серия директорски столове на Carmen. Стилната визия на модела се дължи на висококачествената черна кожа използвана в изработката и ефектното й съчетание с полипропилен в контрастен светъл цвят. Ергономичните форми на издължената облегалка и лекият наклон, под който е проектирана, още на пръв поглед свидетелстват за незаменимия комфорт, осезаем дори при продължително седене. Възможността за коригиране на височината спрямо индивидуалния ръст и нивото на офис обзавеждането създава предпоставка за ефективна и ползотворна работа. Люлеещият механизъм е изключително полезна функция, предназначена за минутите отделени за кратка почивка, която позволява на седящия да се опусне под въздействието на успокояващите хармонични движения. Здравата и стабилна полипропиленова база гарантира оптимална експлоатация, а силиконовите колелца осигуряват лесно и бързо придвижване в офис пространството. Техническите параметри на модела в комбинация с луксозния дизайн превръщат офис стол 6149 в предпочитана мебел за интериора на съвременния офис.


Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Силиконови колелца
Силиконовите колелца, монтирани на хромирана база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:114 - 125 см
Ширина:66 см
Дълбочина седалка:53 см
Височина седалка от земята:52 - 63 см
Дължина облегалка:69 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: