Carmen 6132 - кафяв product
HOSCARMEN61323520194HOSCARMEN61323520194HOSCARMEN61323520194

Описание

Директорски стол Carmen 6132 - кафяв

Директорски стол 6132 е луксозна и стилна мебел от серията офис мебели на Carmen. Модерният дизайн на модела елегантно допълва съвременното офис обзавеждане, докато качествените му характеристики удовлетворяват напълно нуждите от практичност и комфорт в работната среда


Доза практична елегантност в офиса
Директорски стол Carmen 6132 е елегантна мебел, която ще внесе доза изисканост и стил в интериора на вашия офис. Седалката и облегалката на модела са проектирани според нуждите на тялото и следват всяка една естествена извивка. Допълнителният пухкав пълнеж осигурява осезаемо удобство и специална грижа за гърба, кръста и седалището, доставяйки усещане за комфорт дори при продължително седене. Наличието на подлакътници на нужната височина позволява да поставите и ръцете си в удобна позиция, а регулирането на височината на самия стол допринася за настройка според ръста и индивидуалните ви предпочитания. Люлеещият механизъм е допълнително удобство, което ще ви предразположи да се отпуснете, успокоявайки ви с хармоничните си и ритмични движения. Хромираната база на директорски стол Carmen 6132 е здрава и стабилна и гарантира ефективна и дълготрайна експлоатация. Използваната в изработката еко кожа е с високо качество и степен на износоустойчивост. Финият кафяв нюанс и ефектната комбинация на материали – кожа и хром, придават модерно и луксозно излъчване на модела.


Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Силиконови колелца
Силиконовите колелца, монтирани на хромирана база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.

Основни
Тип стол: Президентски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:115 - 125 см
Ширина:64 см
Дълбочина седалка:57 см
Височина седалка от земята:50 - 60 см
Дължина облегалка:66 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Кафяв

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: