Carmen 5009 - черен product
HOSCARMEN50093520311HOSCARMEN50093520311HOSCARMEN50093520311

Описание

Директорски стол Carmen 5009 - черен

Директорски стол 5009 от серията офис столове на Carmen е комфортен директорски стол с висока облегалка и широка седалка, изработен от еко кожа. Изключително мек пълнеж за максимално удобство при седене

Стабилност и комфорт
Президентски офис стол Carmen 5009 е стабилен стол с висока облегалка и широка седалка. Изработен е от еко кожа, която придава елегантност и стил на цялостното обзавеждане за офис. Изключително мекият пълнеж гарантира максимално удобство при седене. Полипролиновата база е стабилна, издръжлива и надеждна при натоварване, а изящните подлакътници са съчетание от полипропилен, пухкав пълнеж и нежна еко кожа. Моделът разполага с множество функции, които са ключови за постигането на оптимален комфорт при използването на всеки стол. Благодарение на функцията за настройване на лумбалната опора според индивидуалните извивки на тялото седенето в този офис стол ще се превърне в истинска привилегия. Посредством мултиблок механизма вие разполагате с уникалната възможност да определите посоката на седалката и облегалката спрямо хоризонталната ос. Изключително функционален и удобен, президентски стол Carmen 5009 ще ви позволи да се почувствате като архитект на собствения си комфорт.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна полипропиленова база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Заключване в позиция (мултиблок):Да
Лумбална опора:Да

Размери
Цялостна височина:108 - 115 см
Ширина:65 см
Дълбочина седалка:51 см
Височина седалка от земята:48 - 55 см
Дължина облегалка:66 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: