Carmen 322 - крем product
HOSCARMEN3223530144HOSCARMEN3223530144HOSCARMEN3223530144

Описание

Трапезен стол Carmen 326 - крем

Трапезен стол Carmen 326 е практична и атрактивна трапезна мебел, изработена от качествена еко кожа и хромирана метална конструкция. Столът е подходящ за обзавеждане на домашния кът за хранене или на заведение, ресторант, кафене, бар. Успешно се комбинира със стилните трапезни маси от колекцията на мебели Carmen.

Лукс и класа
Трапезен стол 326 е елегантна и изискана мебел, с която можете да разкрасите и разнообразите домашния интериор, или да придадете стилен и луксозен вид на заведението си. Моделът комбинира качествена еко кожа, декорирана в правилни четвъртити форми, с изключително атрактивна хромирана конструкция. Комбинацията е особено сполучлива, като и в двете си цветови разновидности - черна и бяла - столът впечатлява с визията си. Седалката е широка и комфортна, а високата облегалка предлага отлична опора за гърба, допълвайки перфектната ергономия на модела. Трапезен стол 326 се комбинира много добре с трапезните маси от колекцията на Carmen, като стилово най-добре се съчетава с авангардните и луксозни стъклени маси с хромирани крака.

Надеждна опора
Краката на столовете са от здрав метал, покрит с идеално хромирано покритие. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.

Максимално натоварване: 100 кг
Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал: Еко кожа
Крака - материал: Хром
Материал серия: Leno

Размери
Ширина:43 см
Височина:100 см
Дълбочина седалка:43 см
Височина седалка от земята:48 см
Дължина облегалка:54 см
Максимално натоварване :100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Трапезен
Цвят:  Кремав

Свързани продукти и тагове: