Canon F-715SG product
promo
EOFCABE5730B006AA

Калкулатор F-715SG, научен, двуредов, бял/син

Седмични WEB промоцииПромоцията е валидна от 13:01:2019 04:10:00 до 20:01:2019 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  18.77 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Canon F-715SG

  Усъвършенстваният научен калкулатор F-715SG е оборудван с голям 2-редов LCD дисплей и е достъпен в три цвята на корпуса. Той е частично произведен от рециклирани материали на Canon, което го прави добър екологичен избор.


  Ползи

  - Голям 2-редов LCD дисплей
  - 250 функции и характеристики
  - До 16-разрядно вътрешно изчисление
  - Екологичен избор, благодарение на рециклираните материали на Canon, използвани при изработването на долния капак и твърдия капак.
  - Два надеждни източника на захранване: соларна и обикновена батерия
  - Три цветови варианта


  По-ясни и четливи символи и цифри на големия 2-редов дисплей


  Идеален за обучение, изпити и домашни, свързани с решаване на задачи, научният калкулатор F-715SG е оборудван с голям 2-редов LCD дисплей. Въведените цифри се извеждат на горния ред, а резултатите на долния ред в 10 позиции за число и 2- позиции за експонента. Основните символи на дисплея са с размери 9,6 x 3,96 mm, което прави прочитането на резултатите изключително лесно само с един поглед.
  Богат набор от 250 функции и характеристики


  Интелигентен във всеки аспект, този научен калкулатор предлага всички основни функции, от които студентите се нуждаят в упражненията по математика и други науки, включително обща математика, тригонометрия, статистика, физика и инженерни науки. За по-сложни задачи F-715SG предлага общо 250 функции и характеристики. Той има капацитет за съхранение в паметта и извикване на до 17 изчисления, така че потребителите да могат спокойно да изследват различни методи и концепции за решаване на задачи. Наред с това, калкулаторът позволява извършване на вътрешни изчисления с 16 разряда за постигане на по-точни резултати.
  Частично произведен от рециклирани материали на Canon


  715SG е практичен и екологичен избор. Това е така, защото в изработката на долния капак и твърдия капак на калкулатора Canon използва рециклирани пластмасови материали. По този начин отпадните ресурси получават втори живот.
  Надежден двоен източник на захранване


  Този научен калкулатор работи както със соларна батерия, така и с обикновена сменяема батерия, предлагайки висока надеждност и гарантирана сигурност по време на изпити например. Използвайте соларната батерия, когато околната светлина го позволява, или превключете към обикновената сменяема батерия, когато е необходимо. F-715SG ще ви предупреди, когато зарядът на батерията намалее. Ако калкулаторът не се използва в продължение на 7 минути, функцията за автоматично изключване изключва калкулатора, за да пести заряда на батерията.


  Виж още Калкулатори Canon

  Технически характеристики

  Тип:  Научен

  Свързани продукти и тагове: