Canon EF 50mm f/1.8 STM product
FOBECANONAC0570C005AA
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Canon EF 50mm f/1.8 STM
AC0570C005AA

Обектив с широк отвор на диафрагмата за висококачествени портрети и снимки при слаба светлина
С обектива EF 50mm f/1.8 STM можете лесно да заснемате артистични и въздействащи снимки благодарение на широкия отвор на диафрагмата f/1.8, който осигурява рязък фокус на обекта и красив разфокусиран фон.

Артистична и въздействаща фотография

Широкият f/1.8 отвор на диафрагмата на EF 50mm f/1.8 STM ви позволява да фокусирате прецизно обекта и да разфокусирате фона. Фотографите наричат това "малка дълбочина на рязкост" – тя кара обекта да се открои на разфокусирания фон, което е страхотно за портрети, тъй като хората се поставят във фокуса на вашата снимка.

Уловете повече светлина

Широкият f/1,8 отвор на диафрагмата пропуска над 8 пъти повече светлина в сравнение този на стандартния вариообектив, доставен с вашия EOS*. Това води до по-резки изображения с по-малко размазване от движението и по-малка нужда от използване на светкавица в тъмна среда, така че можете лесно да уловите атмосферата на тъмна сцена.

Рязък фокус за снимки и видео

Почти безшумната STM технология (със стъпков мотор) фокусира изключително бързо при заснемане на снимки, така че можете да реагирате светкавично, за да уловите безценните си моменти. Записът на висококачествено видео е по-лесен с технологията STM, тъй като тя гарантира стабилно и тихо непрекъснато фокусиране, като видеото е гладко и без накъсване, а аудиозаписът съдържа само околните звуци, а не шума от мотора за фокусиране.

За портрети и всекидневна употреба

Фокусното разстояние от 50 mm ви позволява да запълните кадъра с вашия обект от удобно разстояние, което прави обектива страхотен за портрети. Перспективата, подобна на тази на човешкото око, и компактният размер правят EF 50mm f/1.8 STM страхотен обектив за всеки ден, който винаги да носите със своя фотоапарат EOS.

Focal Length & Maximum Aperture
50mm f/1.8
Lens Construction
6 elements in 5 groups
Diagonal Angle of View
46°
Focus Adjustment
AF with full-time manual
Closest Focusing Distance
1.15 ft./0.35m
Filter Size
49mm

Max. Diameter x Length, Weight
2.7 x 1.6 in., 5.7 oz.
69.2 x 39.3mm, 160g


Виж още Обективи Canon

Технически характеристики

Съвместимост:  Canon
Размер на филтъра:  49 mm
Минимално предметно разстояние:  0.35 m
Оптична стабилизация:  Няма

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: