Call of Duty: Black Ops III product
НазадGCONGCODBLACKOPS3PS4GCONGCODBLACKOPS3PS4GCONGCODBLACKOPS3PS4GCONGCODBLACKOPS3PS4GCONGCODBLACKOPS3PS4GCONGCODBLACKOPS3PS4Напред

Call of Duty: Black Ops III, за PlayStation 4

 • Марка: Activision
 • Код: GCONGCODBLACKOPS3PS4Call of Duty: Black Ops III, за PlayStation 4
 • Модел: Call of Duty: Black Ops III
 • Код на производител: pl29608
 • Налично във външен склад
  49.45 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Call of Duty: Black Ops III

  Добре дошъл в Call of Duty: Black Ops III ! В мрачното и злокобно бъдеще се ражда нова порода Black Ops войници. Те ще прекрачат отвъд линията, която разделя човечността и технологията, за да поставят под въпрос моралните ни устои.

  Влез в ролята на подобрен технологично войник от бъдещето в най - дълго правената COD игра. На 6 ноември ще станат три години, посветени от Treyarch.

  Кампанията предоставя възможност за кооперативен режим - до 4 играчи. Можеш да превключваш между нивата, за да споделиш изживяването с приятели.
  С подобрените войници идват и нови умения – за първи път в историята на COD можеш да тичаш по стените – това е част от новата система за движения, както и плуване и битки под водата.
  Нивата в кооперативен режим са по- големи и разчупени, като включват адекватно реагиращ изкуствен интелект.
  Персонажите от кампанията могат да бъдат избирани предварително, уменията им - подобрявани чрез системата за прогрес.
  'Specialist' персонажи – 9 различни войника, които се развиват самостоятелно. Те притежават уникални оръжия и умения за своя клас, които могат да бъдат подбирани в началото, според нуждите на отбора.
  Gunsmith – ново умение, което ти позволява да се екипираш с допълнителна оптика и други пособия, а ако си достатъчно креативен, можеш и да създадеш свой камуфлаж и емблеми.
  Зомбитата се завръщат! – нов режим, различен от кампанията на Call of Duty: Black Ops III, със своя история и самостоятелни нива на прогрес.  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: