Call of Duty: Black Ops III  product
НазадGCONGCALLOFDUTYBLACKOPS3BOX360GCONGCALLOFDUTYBLACKOPS3BOX360GCONGCALLOFDUTYBLACKOPS3BOX360GCONGCALLOFDUTYBLACKOPS3BOX360GCONGCALLOFDUTYBLACKOPS3BOX360GCONGCALLOFDUTYBLACKOPS3BOX360Напред

Описание

Версията на Call of Duty: Black Ops III за Xbox 360 не съдържа самостоятелна кампания, тя идва само с всички мултиплейър режими, както и кооперативния Zombi режим. Отделно версията за тази конзола не включва някои от нововъведенията, които ще присъстват в PC, PlayStation 4 и Xbox One изданията на играта.
Добре дошли в Call of Duty: Black Ops III, мрачно и и нестандартно бъдеще, в което възниква нова порода Black Ops войници. Запознайте се със свят, в който линията между нашата собствена човечност и технологията се размива и където модерни военни роботи определят развитието на войната.

За първи път в историята на Call of Duty Black Ops поредицата играча може да избере своя главен герой преди началото на всяка мисия, като всеки от войниците разполага със свои уникални умения, оръжия и характерни черти.

Играчите влизат в ролята на нова порода Black Ops войник от бъдещето.
Заглавието умело комбинира два уникални режима: Мултиплейър и познатия на всички кооперативен режим със зомбита.
Мултиплейър включващ нови начини за покачване на ниво, персонализация и подготовка за битката.
Зомби режимът предоставя съвсем ново и невероятно изживяване със своя собствена история и стил различен от основната кампания на Black Ops III.


Виж още Игри за Конзоли Activision

Технически характеристики

Конзола:  XBOX360
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: