Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition PS4 product
НазадGCONGCODBLACKOPS4PROEDPS4GCONGCODBLACKOPS4PROEDPS4GCONGCODBLACKOPS4PROEDPS4GCONGCODBLACKOPS4PROEDPS4GCONGCODBLACKOPS4PROEDPS4GCONGCODBLACKOPS4PROEDPS4Напред

Игра за конзола Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition, за PS4

  179.00 лв - ст.цена
  49.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Това издание съдържа:

  • Call of Duty: Black Ops 4 (игра)
  • 1,100 Call of Duty Points (точки за играта)
  • SteelBook (метална, колекционерска кутия)
  • Black Ops Pass (допълнения)
  • PopSocket (стойка за телефон)
  • 10 Specialist Patches (тематични кръпки)
  • 3 Art Cards (тематични картички)

   

  ОПАСНИ САМИ. НЕПОБЕДИМИ ЗАЕДНО.

  Мултиплейърът на Call of Duty: Black Ops 4 вдига летвата високо, предоставяйки най-вълнуващото сухоземно бойно преживяване досега с фокус над тактическа игра и избор на клас.

  Играта издига онлайн екшъна до нови нива с разнообразието си от нови оръжия, карти и режими на игра. За първи път мултиплейърът е в основата на историята на играта; играчите разкриват дълбока връзка между ролята на всеки Специалист и уникалният им стил на игра.

  Съчетанието на новата категория за оборудване, Gear, и завръщането на Pick 10 – системата за избор на клас, дава на играта повече възможности за персонализация от всякога, позволявайки на играчите да изградят собствен специалист.

   

  BLACK OPS BATTLE ROYALE

  Black Ops оживява в режим на игра Blackout и едно мащабно преживяване, съчетаващо емблематичната за Black Ops стрелба и най-голямата карта в историята на Call of Duty.

   

  Играй с любимите персонажи и води битки из емблематични места от вселената на Black Ops. Един сблъсък, който сближава световете на Black Ops в битка за оцеляване на краен предел, включваща оръжия, оборудване, сухоземни, водни и въздушни машини, експлозивни колички с радио управление, капани и дори зомбита – типично Black Ops преживяване.

   

  ЗОМБИТА

  Call of Duty: Black Ops 4 има най-голямото премиерно съдържание правено някога, а именно три пълни мисии: Blood of the Dead, IX и Voyage of Despair.

   

  Кръвта на мъртвите

  Продължение на любимата на феновете, Mob of the Dead, в третата карта, Blood of the Dead, се завръщат персонажите от предишните истории; изправи се пред задгробния живот в Алкатрас.

   

  IX

  Действието се развива в Древен Рим, а героите ни попадат в колизей, в който ритуалните жертвоприношения едва ли ще се избегнат.

   

  Пътешествие без надежда

  Действието се развива на кораба Титаник; емблематично и величествено място, където четиримата героя разкриват истината за пагубната вечер и съдбата на обречените пасажери.

   
  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Shooter
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти