Bosch SPV4EKX20E SER4 product
Икона нов продукт
НазадWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EWDISBOSCHSPV4EKX20EНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Bosch SPV4EKX20E SER4

Автоматично отваряне на вратата за по-добри резултати от сушенето.
Изваждането на съдове, които не са добре изсушени или са прекалено горещи е досадно. С EfficientDry, вратата на вашата съдомиялна машина се отваря автоматично след приключване на програмата. Това практично решение подобрява процеса на сушене, предотвратява образуването на конденз и охлажда внимателно съдовете ви, така че те да са готови да се извадят, без да е необходимо да ги сушите на ръка. Това не само увеличава резултатите от сушенето, но и спестява енергия.

Допълнително безшумна винаги, когато пожелаете
Понякога се нуждаете от допълнителна безшумна среда у дома, за да се съсредоточите върху ежедневните си задължения. Функцията Silence on demand може да се активира от приложението Home Connect и намалява шума от вашата съдомиялна машина, когато е необходимо. Тя намалява шума на минимум до 30 минути по всяко време чрез активна пауза, докато съдомиялната машина продължава да работи. С функцията Silence on demand можете да се съсредоточите върху най-важното.

Лесно Ръководство за Употреба
Изборът на подходяща програма за миене на съдомиялната машина не само може да доведе до объркване, но често може да доведе до по-малко от перфектни резултати от почистването. Home Connect с функцията Easy Start Guide премахва догадките и винаги ви препоръчва подходящата програма директно от вашето мобилното устройство. Всеки път. И с всяко измиване. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете степента на замърсяване и вида и количеството на съдовете или приборите за миене в приложението Home Connect. Така можете лесно да изберете правилната програма и да получите перфектни резултати, цикъл след цикъл.

Брояч на таблетки
Недостигът на таблетки за съдомиялната машина е последното нещо, което искате, когато имате нужда от чисти чинии. Функцията Брояч на таблетки в приложението Home Connect проследява потреблението и ви информира чрез push известие, когато са останали последните пет таблетки според последна покупка. Чрез директна връзка можете лесно да презаредите новата опаковка. И накрая, съдомиялна машина, която се грижи за себе си.

Push Известия
Изчакването съдомиялната машина да приключи, може да губи време и да причинява ненужно напрежение. Особено за тези с натоварени графици. Home Connect успокоява ума ви и ви помага да бъдете по-продуктивни с времето си. Ако желаете, Push Известие може да бъде изпратено директно от вашата съдомиялна машина на вашето мобилно устройство, като ви информира за текущото състояние на програмата на съдомиялната машина, както и друга полезна информация. Изпълняването на много задачи в и извън дома просто става малко по-лесно.

Любимата ви функция само с едно докосване
Извлечете максимума от свързаната съдомиялна машина, като просто облекчите ежедневието си. С функцията Любими можете просто да настроите най-използваните програми и опции като любимата си комбинация. Програмираната настройка може да се стартира чрез приложението Home Connect или директно на дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програмата Eco 50 и стартирайте съдомиялната машина само с едно докосване. Персонализирани настройки, които мият вашите съдове само с едно докосване.

InfoLight - една червена точка ви информира.
Червена LED точна на пода ви информира дали съдомиялната за пълно вграждане все още работи или програмата е свършила вече.

Технология ActiveWater: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати.
Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Защита на стъклото
Защитата на стъклото за нежна грижа за стъклените ви чаши и деликатните съдове. 'Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост на водата. Това е начинът, по който ние оптимизираме защитата на ценните стъклени чаши и деликатния порцелан със специлни изисквания за поддръжка.

EcoSilence Drive: миене на съдове, за което не сте чували.
Запазването на чистотата у дома може да е трудно. Запазването на тишината понякога може да изглежда невъзможно. Нашите съдомиялни машини с EcoSilence drive дават най-добри резултати при почистване с ниски емисии на шум. Оборудван с безчетков, енергоспестяващ мотор, който оптимално намалява шума при триене, EcoSilence drive гарантира много по-плавна и по-тиха работа. Сега можете да се насладите на дом, който е толкова тих, колкото и чист.

DosageAssist гарантира оптимални резултати благодарение на ефективното разтваряне на таблетката с препарат.
DosageAssist гарантира отлични резултати при миене и по-тиха работа. Препаратът се прехвърля от отделението за препарат в специална ниша, прикрепена към горната поставка, където се разтваря напълно.

Автоматични програми: не се съмнявайте в почистването.
Различните съдове изискват различна настройка за измиване. Избирането на неправилната програма губи не само пари, но и вода и енергия. Автоматичните програми на Bosch автоматично регулират температурата на водата и времето за изплакване по време на измиване, да отговарят на нивото на замърсяване и обема на зареждане. Това означава, че с автоматични програми използвате само толкова вода, колкото е необходимо за перфектни резултати. Правилното измиване за всяко зареждане - с едно докосване на бутона.

DuoPower: деликатно почистване, отлични резултати.
В допълнение към разпръскващото рамо в долната част на уреда, двойното рамо за разпръскване на вода в горната кошница, DuoPower, гарантира оптимално чисти съдове. Двете ергономични рамене за разпръскване на вода осигуряват насочено циркулиране на водната струя и достигане до всеки ъгъл на вътрешността на съдомиялната. Благодарение на този прецизен контрол всеки цикъл на плакнене е щадящ за стъклените чаши и чиниите.

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време.
С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час. По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Повече защита за чашите ви с поставката за чаши.
Поставката за чаши позволява безопасно измиване на високите стъклени чаши, бутилки или вази в долната кошница.

Програма Тишина и Супер тишина (42-45 dB)
Програма Тишина: Програмата за тишина е най-тихият начин за стартиране на вашата съдомиялна машина. Активирането автоматично намалява нивото на шума от вашата съдомиялна до възможно най-ниска степен. Това се постига със специално адаптирана Eco 50 °C програма, намалено налягане на пръскане и удължена фаза за почистване.

Програма Silence
Програмата за тишина е най-тихият начин да стартирате вашата съдомиялна машина. Като я активирате, автоматично намалявате нивата на шум на вашата съдомиялна машина до възможния минимум. Това се постига чрез специално адаптирана програма Eco 50 °C, с намалено налягане на струята и удължена фаза на почистване.

AquaStop: съдомиялна машина, която е защитена от протичане.
Повредите на машините винаги сякаш се случват в най-неудобните моменти, струвайки ви както пари, така и ценно време. Нашите съдомиялни машини с AquaStop система включват специален двустенен маркуч за подаване на вода, предпазен клапан и подов резервоар с поплавък за гарантиране на 100% защита от протичане. Нещо повече, Bosch предлага доживотна гаранция на вашия уред. Получете перфектни резултати, на които да разчитате ден след ден.

Технически данни
Клас на енергийна ефективност¹: D
Енергия² / Вода³: 63 kWh / 8.5 litres
Капацитет: 9 комплекта
Времетраене на програмата⁴: 3:40 (ч:мин)
Ниво на шум: 45 dB(A) re 1 pW
Клас на шумоизолация: C

Капацитет / разход
Ниво на шум в програма Silence: 41 dB(A) re 1 pW
Home Connect посредством WLAN

Техническа информация
Machine Care
Silence on demand (via app)

Мощност и потребление
Асистент за дозиране
EcoSilence мотор
DuoPower разпръскващи рамена в горната кошница
Автоматично разпознаване на препарата
Самопочистваща се филтърна система с трислоен гофриран филтър
Материал на вътрешната част: неръждаема стомана

Програми и функции
Стопери на предните колела на долната кошница, които предотвратяват дерайлирането и.
Регулируема по височина горна кошница с Rackmatic (3-степени)
2 flip tines front left
Сгъваеми поставки в долната кошница (2x)
Поставка за прибори в горната кошница
Отделение за прибори в долната кошници
1EMG
Поставка за стъклени чаши в долната кошница

Технология на измиване
Управление- отгоре
английски
Gap Illumination-Светлинен индикатор в горната лявата фуга
Електронен индикатор за оставащото време в минути
Отложен старт: 1-24 часа

Технически данни

Общо
широчина на продукта (mm): 448
височина на продукта (mm): 815
Монтаж За пълно вграждане
Клас на енергийна ефективност (Регулация (EU) 2017/1369): D
Списък на програмите: Quick L, Автоматично 45-65°C, Икономично, Интензивно, нощна програма
Допълнителни операции: Machine Care, Remote Start, интензивна зона
Дигитален индикатор за обратно броене
Въздушни шумови емисии (EU 2017/1369): 45
зареждане на три нива Няма
Вътрешна светлина
подвижен капак
Дължина на захранващия кабел (cm): 175
Дължина на отходния маркуч (cm): 205
Power consumption standby/network: Моля спазвайте указанията в инструкцията за употреба, когато искате да изключите функцията WiFi.: 2,0
en: Time auto-standby/network 2,0
Клас на емисия на шум във въздуха (EU 2017/1369): C


Connectivity
Home Connect
Home Connect Features: en: Remote Monitoring and Control
Connectivity type: en: Wi-Fi


Тип конструкция
цвят / материал на панела: черен
за вграждане/ свободностоящ: Вграден
Опции за панела на вратата: Не е възможно
височина на продукта (mm): 815
Скрит нагревател
Монтаж За пълно вграждане
подвижен капак
Материал на резервоара Неръждаема стомана
Омекотяване на водата
широчина на продукта (mm): 448


Размер и тегло
рамери на уреда (широчина х дълбочина): 815 x 448 x 550
Височина на подвижен плот (mm): 0
Регулируем цокъл: both horizontal and vertical
Нето тегло (kg): 31,846


Виж още Съдомиялни Bosch

Технически характеристики

Тип:  Съдомиялна
За вграждане:  Да
Капацитет:  9
Цвят:  Бял
Широчина:  45 cm
Енергиен клас:  D
Размери ( Ш x В x Д см):  45.0 x 81.0 x 55.0
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: