Bosch MUM58231  product
НазадROBBOSCHMUM58231ROBBOSCHMUM58231ROBBOSCHMUM58231ROBBOSCHMUM58231ROBBOSCHMUM58231Напред
ОписаниеТехнически характеристики

 

 

Кухненски машини MUM с удължена 5-годишна гаранция

Независимо дали ви трябва компактен уред за по-малки количества или допълнителна мощност за повече храна – кухненските машини Bosch имат едно общо нещо: обезпечени са със 70 годишен опит в разработването. На него се дължат модерните технологии, лесната употреба и дълготрайността на уредите. Затова кухненските роботи Bosch дават винаги отлични резултати в ежедневното приготвяне на храна

 

 

 

Регистрация на уреда и условия на промоцията

В периода от 15 март 2021 г. до 15 юни 2021 г. предлагаме промоционални модели кухненски машини MUM на Bosch с удължена 5-годишна гаранция.

За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

 

Регистрирай се 

 

Условия на промоцията

 

 

 

 

Bosch MUM58231

Голяма купа за лесно приготвяне на тесто.
Не можете да разпознаете идеалната купа само по нейния размер. За най-добри резултати вътрешната част на купата и приставките са подравнени една с друга. Висококачествената 3,9 л купа от неръждаема стомана е подходяща както за малки количества, така и за лесна обработка на до 2,7 кг смес за кекс и 1,9 тесто с мая.

Лесно пълнене благодарение на автоматична позиция за паркиране.
Не позволявайте сложното добавяне на съставки да развали доброто ви настроение за печене. Автоматичната позиция за паркиране прави място, когато имате нужда от това. Приставките за тесто автоматично преминават в позиция в задната част на купата. Това улеснява пълненето на купата отпред.

Широка гама от допълнителни аксесоари, отговарящи на индивидуалните вкусове.
Всеки има индивидуални предпочитания за готвене и печене. Широка гама от висококачествени аксесоари се предлагат допълнително, ако не са включени, напр. ледогенератор, мелничка, приставка за бисквитки, месомелачка, миксер и др. Bosch разполага с подходящите аксесоари за всеки вкус.

Включен сладкарски комплект за Вашите вкусни желания.
Не позволявайте погрешните приставки да съсипят Вашите идеи. Сладкарския комплект с приставки за разбиване, бъркане и кука за месене на тесто е подходящ за вскички задачи и гарантира винаги префектни резултати. С тези аксесоари може да приготвяте целувки, финни кейкове и смеси за курабийки с лекота. Всички приставки могат да се почистват в съдомиялна машина.

Лесна и бърза подготовка със 7 скорости.
Всеки аксесоар изисква различна настройка на скоростта. Благодарение на 7-те индивидуални настройки на скоростта, вашите ястия могат да се приготвят много бързо, лесно и прецизно. Имате нужда от по-висока скорост или трябва да смесите няколко съставки? Регулирайте пулсовата функция и се насладете на ястието си за нула време.

Лесно почистване благодарение на подходящите за съдомиялна машина приставки.
Почистването след работа обикновено отнема време. Сега се наслаждавате на комфорт дори след приготвянето на храната. Аксесоарите обикновено са подходящи за съдомиялна машина и гарантират лесно и удобно почистване в съдомиялната машина. Това ви пести време.

Гумени крачета за стабилност и висока сигурност.
Максимална сигурност по всяко време. Гумените крачета гарантират допълнителна стабилност на кухненския робот и предотвратяват неговото изместване. Поради покритите зъбчати колела се радвате на високи стандарти за сигурност. Електронното предпазно изключване предотвратява неочакваното стартиране на двигателя.

Аксесоарите могат да се съхраняват в купата.
Никога не търсете подходящата приставка отново! Сладкарският сет просто се поставя в удобната чанта за аксесоари след употреба. Заедно с дисковете. Чантата за аксесоари може да се съхранява директно в купата, така че тя да е винаги под ръка в близост до кухненския робот.

Лесно съхранение на кабела.
Забравете за криенето на кабела. Този кухненски робот осигурява отделение за съхранение на кабела, удобно и лесно в устройството.


Дизайн
брой произведени продукти (Stck): 3
брой изходни позиции (Stck): 4
Вид конструкция: Свободностоящ
Материал на корпуса: Пластмаса


Размер и тегло
размери на уреда (mm): 282 x 280 x 271
Нето тегло (kg): 7,106


Комфорт
предварително определяне на времето за обработка
Индикатор за включено захранване: да
функция моментен пуск: да
Предпазно устройство: Защита от повторно включване, Защита от претоварване
Чанта за аксесоари: даMUM58231.pdf


Виж още Кухненски роботи Bosch

Технически характеристики

Тип:  Кухненски робот
Мощност:  1000 W
Цвят:  Сребрист
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • ROBBOSCHMUM58231
  • ROBBOSCHMUM58231
  • ROBBOSCHMUM58231
  • ROBBOSCHMUM58231
  • ROBBOSCHMUM58231