Bitdefender Total Security 2015 1PC 3Y product
SAVRBDRL11053001EN

Bitdefender Total Security 2015, лиценз за 1PC за 3 години

  • Марка: BitDefender
  • Код: SAVRBDRL11053001ENBitdefender Total Security 2015, лиценз за 1PC за 3 години
  • Модел: Total Security 2015, 1PC 3Y
  • Код на производител: RL11053001-EN
  • Няма наличност
  • Безплатна доставка
226.71 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Bitdefender Safepay™ - Държи хакерите далеч от поверителната Ви информация чрез автоматично отваряне на всички страници за онлайн банкиране в отделен, защитен браузър.
MyBitdefender dashboard - Цялостна информация за състоянието и лиценза за вашия софтуер и услуги в собственото си, MyBitdefender табло. Вече достъпно от всяка точка и по всяко време, от всяко свързано в интернет устройство.
Security Widget - Позволява да следите всички задачи, свързани със сигурността, бързо и лесно да сканирате файлове за вируси, директно от вашия работен плот!
Родителски контрол - Bitdefender Ви дава контрол, за да блокирате неподходящото съдържание, да ограничите достъпа до Интернет в определени часове и дистанционно да наблюдавате онлайн заниманията на Вашите деца - включително и тези във Facebook!
USB Immunizer - Сканира всяко флаш устройство за вируси, когато е свързано към Вашия компютър, така че никога да не се притеснявате отново за заразяване от USB флашки на Вашия или компютъра на Ваш приятел.
Active Virus Control - Активна, динамична технология за откриване, която следи поведението на процеси в реално време и маркира подозрителни дейности.
Rescue Mode - Ако електронни заплахи, като например руткит, не могат да бъдат отстранени от операционната система Windows - то компютърът се рестартира в авариен режим. След това безпроблемно се почистват и възстановява операционната система.
Vulnerability Scanner - Извършва проверки за липсващ или остарял софтуер за сигурност, липсващи кръпки по сигурността на Windows, както и потенциално опасни настройки на системата.
Антиспам - Спира нежеланата електронна поща.
Two-way Firewall – двупосочна защитна стена, постоянно следи Вашите интернет връзки и предотвратява неоторизиран достъп, дори и през Wi-Fi мрежа.

Абсолютна тишина
Спестете време и избегнете всички главоболия – Автопилота изпълнява всички решения, свързани със сигурността вместо вас!

Bitdefender Autopilot™ - Bitdefender Автопилот ™ с безпогрешна точност взема оптимални решения, свързани със сигурността, без да е нужна намеса от Ваша страна. Това означава, че няма повече изскачащи прозорци, няма сигнали, не е нужно да конфигурирате каквото и да било.

Безопасно сърфиране в социалните мрежи
Вие имате доверие на вашите онлайн приятели. Но доверявате ли се на техните компютри? Пазете себе си и приятелите си, от заплахи, които се опитват да се възползват от доверието, което сте изградили с тях.

Social Network Protection - Bitdefender филтрира/блокира специфични е-заплахи от социалната мрежа чрез сканиране на връзките, които получавате от вашите Facebook и Twitter приятели, наблюдава вашите настройки за поверителност и още много други!
Search Advisor - Филтър на връзките - разчита на сведения предоставени от Bitdefender Cloud за маркиране на злонамерен софтуер и фишинг опити в резултатите на търсачките.

Тотална Защита
Заплахите за неприкосновеността на личните ви данни стават все по-разнообразни. Вашата електронна поща, съобщения, цялото ви присъствие в интернет и дейности могат да се превърнат в цел за кибер престъпници. Bitdefender отговаря на всички тях, чрез защита на вашите данни с набор от специализирани модули и функции.

Device Anti-Theft - В случай на кражба заключва, изтрива ценна информация и дори може да открие вашия лаптоп от всяко свързано в интернет устройство, което имате под ръка.
Филтър за лични данни - Предотвратява критични данни (като например номер на банкова сметка, лични данни и др.) да напускат вашия компютър или да бъдат откраднати от кибер престъпници.
Antiphising - Анализира и блокира сайтове, които поддържат различни измами или фишинг опити които целят да се сдобият с личните данни или чувствителна за сигурността ви информация.
File Shredder - Гарантира, че няма да останат никакви следи от изтритите от вас чувствителни файлове на вашия компютър.
File Encryption - Заключва и криптира поверителните ви файлове.

Максимална Скорост
Bitdefender 2013 извършва "планирано сканиране" на съвсем ново ниво, тъй като сканирането се извършва само когато компютъра ви е в режим на готовност и не изпълнява зададени от вас задачи.

Scan Dispatcher - Диспечера за сканиране открива и използва времето, когато използването на системните ресурси падне под определен праг за извършване на повтарящи се сканирания на цялата система. По този начин Bitdefender не пречи на зададените от потребителя задачи и не забавя производителността на системата.
Tune-Up - Вашия софтуер за сигурност не забавя вашия компютър! Тогава, какво го забавя? Bitdefender Total Security идва в допълнение с Tune-Up модул, който почиства файловата система и системния регистър и по този начин подобрява производителността на компютъра Ви.

Secure Backup
Bitdefender Total Security идва в допълнение и с 2 GB свободно и защитено онлайн пространство за съхранение на информация, което позволява да направите резервно копие на важните файлове. Не само това, но сега можете да синхронизирате съдържанието на тези файлове между всички компютри, които притежавате.

Online Storage and Sharing – Bitdefender Safebox™ - Съхранява и защитава вашите важни или чувствителни файлове на защитено онлайн място, така че да можете да управлявате и получите безопасен достъп, от всичките си устройства - iPhonе, iPad, Android телефони или персонални компютри. Първите 2 GB са предоставени от нас безплатно!

Минимални системни изисквания:

Операционна система: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) , Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
Процесор: 800MHz
Памет (RAM): 1 GB
Свободно дисково пространство: 1.8 GB (поне 800 MB на системния дял)

Препоръчителни системни изосквания:

Операционна система: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
Процесор: Intel CORE Duo (1.66 GHz) или еквивалентен
Памет (RAM):
- 1 GB (Microsoft Windows XP)
- 1.5 GB (Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7 и Microsoft Windows 8)
Свободно дисково пространство: 2.8 GB (поне 800 MB на системния дял)

Софтуерни изисквания:

Internet Explorer 7 или по-нова версия
.NET Framework 3.5 (автоматично се инсталира от Bitdefender ако е необходимо)

Поддръжка/Интеграция с:
- Firefox 3.6 или по-нова версия
- Thunderbird 3.0.4
- Outlook 2007, 2010, Outlook Express и Windows Mail x86Виж още Антивирусен, Защитен софтуер BitDefender

Технически характеристики

Тип:  Антивирусна защита
Платформа:  Windows
Вид:  Лиценз за 3 години
Потребители:  1 бр.
Носител:  Ключ за активация
Особеност:  Без особеност

Вземи на изплащане