Bitdefender Antivirus Plus 2015 1PC 2Y product
SAVRBDRL11012001EN

Bitdefender Antivirus Plus 2015, лиценз за 1PC за 2 години

  57.42 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Безпрецедентна сигурност
  *AV-Test, Май 2012: Bitdefender е с най-висок резултат за защита, поправка и ползваемост (www.av-test.org)

  Bitdefender Safepay™ - Държи хакерите далеч от поверителната Ви информация чрез автоматично отваряне на всички страници за онлайн банкиране в отделен, защитен браузър.
  MyBitdefender dashboard - Цялостна информация за състоянието и лиценза за вашия софтуер и услуги в собственото си, MyBitdefender табло. Вече достъпно от всяка точка и по всяко време, от всяко свързано в интернет устройство.
  Security Widget - Позволява да следите всички задачи, свързани със сигурността, бързо и лесно да сканирате файлове за вируси, директно от вашия работен плот!
  USB Immunizer - Сканира всяко флаш устройство за вируси, когато е свързано към Вашия компютър, така че никога да не се притеснявате отново за заразяване от USB флашки на Вашия или компютъра на Ваш приятел.
  Active Virus Control - Активна, динамична технология за откриване, която следи поведението на процеси в реално време и маркира подозрителни дейности.
  Rescue Mode - Ако електронни заплахи, като например руткит, не могат да бъдат отстранени от операционната система Windows - то компютърът се рестартира в авариен режим. След това безпроблемно се почистват и възстановява операционната система.
  Vulnerability Scanner - Извършва проверки за липсващ или остарял софтуер за сигурност, липсващи кръпки по сигурността на Windows, както и потенциално опасни настройки на системата.

  Абсолютна тишина
  Спестете време и избегнете всички главоболия – Bitdefender Autopilot™ изпълнява всички решения, свързани със сигурността вместо вас!

  Bitdefender Autopilot™ - Bitdefender Автопилот ™ с безпогрешна точност взема оптимални решения, свързани със сигурността, без да е нужна намеса от Ваша страна. Това означава, че няма повече изскачащи прозорци, няма сигнали, не е нужно да конфигурирате каквото и да било.

  Безопасно сърфиране в социалните мрежи
  Вие имате доверие на вашите онлайн приятели. Но доверявате ли се на техните компютри? Пазете себе си и приятелите си, от заплахи, които се опитват да се възползват от доверието, което сте изградили с тях.

  Social Network Protection - Bitdefender филтрира/блокира специфични е-заплахи от социалната мрежа чрез сканиране на връзките, които получавате от вашите Facebook и Twitter приятели, наблюдава вашите настройки за поверителност и още много други!
  Search Advisor - Филтър на връзките - разчита на сведения предоставени от Bitdefender Cloud за маркиране на злонамерен софтуер и фишинг опити в резултатите на търсачките.

  Тотална Защита
  Заплахите за неприкосновеността на личните ви данни стават все по-разнообразни. Вашата електронна поща, съобщения, цялото ви присъствие в интернет и дейности могат да се превърнат в цел за кибер престъпници. Bitdefender отговаря на всички тях, чрез защита на вашите данни с набор от специализирани модули и функции.

  Филтър за лични данни - Предотвратява критични данни (като например номер на банкова сметка, лични данни и др.) да напускат Вашия компютър или да бъдат откраднати от кибер престъпници.
  Antiphising - Анализира и блокира сайтове, които поддържат различни измами или фишинг опити които целят да се сдобият с лични данни или чувствителна за сигурността Ви информация.

  Максимална Скорост
  Bitdefender 2013 извършва "планирано сканиране" на съвсем ново ниво, тъй като сканирането се извършва само когато компютъра Ви е в режим на готовност и не изпълнява зададени от Вас задачи.

  Scan Dispatcher - Диспечера за сканиране открива и използва времето, когато използването на системните ресурси падне под определен праг за извършване на повтарящи се сканирания на цялата система. По този начин Bitdefender не пречи на зададените от потребителя задачи и не забавя производителността на системата.

  Минимални системни изисквания:

  Операционна система: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) , Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
  Процесор: 800MHz
  Памет (RAM):
  - 1 GB
  Свободно дисково пространство: 1.8 GB (поне 800 MB на системния дял)

  Препоръчителни системни изисквания:

  Операционна система: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
  Процесор: Intel CORE Duo (1.66 GHz) или еквивалентен
  Памет (RAM):
  - 1 GB (Microsoft Windows XP)
  - 1.5 GB (Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7 и Microsoft Windows 8)
  Свободно дисково пространство: 2.8 GB (поне 800 MB на системния дял)

  Софтуерни изисквания:

  Internet Explorer 7 или по-нова версия
  NET Framework 3.5 (автоматично се инсталира от Bitdefender ако е необходимо)
  Поддръжка/Интеграция с:
  Firefox 3.6 или по-нова версия
  Thunderbird 3.0.4
  Outlook 2007, 2010, Outlook Express и Windows Mail x86


  Виж още Антивирусен, Защитен софтуер BitDefender

  Технически характеристики

  Тип:  Антивирусна защита
  Платформа:  Windows
  Вид:  Лиценз за 2 години
  Потребители:  1 бр.
  Носител:  Ключ за активация
  Особеност:  Без особеност