Ben 10 Omniverse product
НазадGCONGD3PBEN10OMNIPS3GCONGD3PBEN10OMNIPS3GCONGD3PBEN10OMNIPS3GCONGD3PBEN10OMNIPS3GCONGD3PBEN10OMNIPS3GCONGD3PBEN10OMNIPS3Напред

Игра за конзола Ben 10 Omniverse, за PS3

 • Модел: Ben 10 Omniverse
 • Марка: D3 Publishing|
 • Код: GCONGD3PBEN10OMNIPS3Игра за конзола Ben 10 Omniverse, за PS3
 • Код на продукта: PL18699
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Ben 10: Omniverse е единствената видео игра, базирана на хитовия сериал на Cartoon Network TV Ben 10: Omniverse. Новите серии обхващат два периода между малкия и тийнейджъра Бен Тенисън и представят партньора му Руук.
  В новата екшън игра можете да играете като Бен в двете му различни възрасти, да превключвате форми измежду 13 извънземни герои, включително и нови персонажи като Блокс и Граватак, както и да се биете насред подбрани нива, разположени в подземния извънземен град Андъртаун и други познати от телевизионната поредица места. В Ben: 10 Omniverse Руук също е деен участник, екипиран с прото-инструмент - швейцарско армейско ножче от бъдещето, което може да се трансформира в различни оръжия.  Играйте като Бен от миналото и настоящето - за първи път ще се биете като младия Бен и тийнеджъра Бен и ще работите с Руук, за да се преборите със злите планове на разрушителен злодей, който не се спира пред нищо.

  Запознайте се с Руук - съвсем новият персонаж в поредицата Руук е умел, но без никакъв опит. Той владее прото-инструмент, който е високотехнологично, многофункционално оръжие.

  Много начини да се насладите на играта! - участвайте в епичната сингъл-плейър кампания или пътувайте с приятел в два кооперативни режима, в които единият играч контролира Бен, а другият - Руук.


  Виж още D3 Publishing

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+