Beats Pill 2.0 Pink MH9M2ZM/A product
SPBEATSMH9M2ZMA
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Pill 2.0

Помните ли Алиса в страната на чудесата? Там имаше една реплика:"Взимаш синьото хапче, историята приключва, събуждаш се в леглото и вярваш в каквото искаш да вярваш. Взимаш червеното хапче - оставаш в Страната на чудесата и ти показвам колко дълбоко стига дупката на заека."

Е, сега Ви представяме още едно хапче – хапчето (pill) на Beats audio. И ето още една новина – този продукт вече не на марка на Dr. Dre, а е производство на Apple.

Малък размер, силен звук

Почитателите на всички продукти на Apple определено ще се зарадват на тази дизайнерска джаджа, която вади наистина качествен звук и абсолютно мобилна. С нея може да озвучите доста прилично една голяма стая, като ще получите много повече, отколкото от обикновени колонки. Ще чуете детайлeн звук, а басовете направо ще ви слепят миглите!

Контролирайте музиката

Pill 2.0 се характеризира с дизайнерската си визия, качествен звук и компактна форма и обем. Лесен за пренасяне, може да бъде винаги с Вас.

Но, това, разбира се, не е всичко. Изключително лесно е използвате Pill 2.0. Свързвате го с Вашия телефон или лаптоп и можете да го контролирате, дори и от разстояние като избирате парчетата , които искате да чуете.

Конферетна връзка – няма проблем!

Pill 2.0 може да бъде и високоговорител на Вашия мобилен телефон, ако имате нужда повече хора да чуват разговора.

Добра батерия и зареждане с USB

Производителите обещават, че Pill 2.0 може да бъде Ваш спътник в продължение на 7 часа, а освен това зареждането му е изключително лесно.12 месеца за юридически, 24 месеца за физически лица
Виж още Колони Beats By Dre

Технически характеристики

Тип:  Преносими
Мощност:  от 10W до 20W
Канали, брой:  1
Свързаност:  USB

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: