Batman троен пакет product
GMWARNERBROSINTERACTIVEBATMAN

Игра Batman троен пакет - Batman Arkham Asylum (GOTY), Batman Arkham City (GOTY) (с включени DLC пакети), Batman Arkham Origins, за PC

  39.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Пакетът съдържа:

  Batman Arkham Asylum GOTY.
  Batman Arkham City GOTY (3 DVD).
  Batman Arkham Origins.

  Batman Arkham Asylum GOTY​

  Изданието Batman: Arkham Asylum Game of the Year добавя ново измерение в спечелилата редица награди игра Batman: Arkham Asylum с поддръжката на TriOviz 3D на PlayStation 3. TriOviz 3D е патентован триизмерен процес, който добавя дълбочина към играта, видима за геймърите, носещи 3D очила. Повишавайки дълбочината на полето и същевременно запазвайки оригиналния геймплей и целостта на цветовете, TriOviz 3D създава много по-увлекателно гейминг преживяване, като ви позволява да се потопите още по-дълбоко в готическия свят на лудницата „Аркам”.

  Разширявайки геймплея на оригиналното издание, Batman: Arkham Asylum Game of the Year идва с шестте карти, които бяха издадени по-рано като съдържание за изтегляне и така ви дава още възможности да подобрите бойните си умения. Можете да се изправите срещу най-страховитите обитатели на лудницата „Аркам” на някои от най-известните места в играта като Крайм Али и Скеъркрау Найтмеър.

  В Batman: Arkham Asylum Батман се озовава в капана на килиите в психиатричната клиника на Готам за криминално проявени – лудницата „Аркам”. Жокерът е устроил клопка за Черния рицар и е организирал заговор с умопобърканите обитатели за елиминирането на Батман веднъж за винаги. Още повече автентичност в играта прибавят ветераните, озвучаващи анимационната поредица Batman Марк Хамил и Кевин Конрой, които съответно играят ролите на Жокера и на Батман.

  Batman: Arkham City GOTY

  Пакетът включва следното допълнително съдържание:

  Harley Quinn's Revenge
  Catwoman Pack
  Robin Bundle Pack
  Nightwing Bundle Pack
  Arkham City Skins Pack
  Challenge Map Pack

  Добре дошли в Аркам Сити! Предполагаше се, че лудницата „Аркам” е дом на най-ужасните престъпници в Готам сити и ги пази сигурно и строго. Но тя се провали. Сега в изблик на пълно отчаяние кметът на Готам е преградил със стена участък от града и го е превърнал в огромен затвор: Аркам Сити. Когато Двуликият се опитва да подпали барутния погреб, който представлява Аркам Сити, идва вашия ред в ролята на Батман да влезете в този хаотичен град и да наложите закона над размирниците. С нови приспособления, движения и геймплей елементи, Arkham City стъпва на напрегнатото действие в Arkham Asylum и разкрива Черния рицар в оригинална история, която обрисува класическите гении в лагера на съюзниците и на злодеите. Ще преживеете ли нощта в Аркам Сити?

  Станете Черния рицар – Batman: Arkham City ви предлага автентично преживяване в стила на Batman с модерен, увлекателен геймплей на всяко ниво: мащабни улични сблъсъци, наелектризиращ стелт, многостранни съдебномедицински разследвания, епични срещи със супер злодеи и неочаквани проблясъци в измъчваното съзнание на Батман.
  Играйте като Жената-котка – в Batman: Arkham City можете да играете изцяло с Жената-котка, която има своя собствена история в играта, постоянно преплитаща се със сюжетната линия на Батман. Нейните умения за ориентация, бойни движения и набор от приспособления са специално разработени за едно уникално преживяване.
  Усъвършенствани битки при свободно падане – Батман посреща добре координирани, едновременни атаки от всички страни, докато бандите в Аркам са снабдени с тежки оръжия и нов изкуствен интелект, за да се бият, но човекът-прилеп е снабден с двойно по-голям брой бойни анимации и удвоено количество атаки, контраудари и поваляния.
  Нови приспособления – Батман има достъп до нови приспособления, както нова функционалност за вече съществуващите, което значително разширява възможностите му, без да добавя допълнителна тежест към многофункционалния му колан.
  Нова история – петкратният носител на награда „Еми” Пол Дини се завръща, за да напише нова история за Batman: Arkham City, отвеждайки ви дълбоко в болното сърце на Готам.
  „Аркам” е преместена – след затварянето на клиниката за психично болни „Аркам” и на затвора „Блекгейт”, новият кмет на Готам Куинси Шарп нарежда преместването на обитателите на двете учреждения в Аркам Сити – обширен нов супер затвор, пет пъти по-голям от Аркам Айлънд, включващ разнообразни индустриални зони, култови локации и ключови места в Готам.
  Огромен състав от персонажи – срещнете се много от персонажите, познати ви от Batman вселената, включително Жената-котка, Двуликия, Харли Куин, Пингвина, Хюго Стрейндж, Жокера, Питанката и др.

  Batman Arkham Origins

  Разработена от WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins представя разширена версия на Готам Сити (Gotham City) и представя събития, случили се няколко години преди действието в Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham City. Развиваща се във времето преди в града да се развихрят най-опасните престъпници и убийци, играта представя младия, неопитен Батман (Batman). Той преживява ключов момент в началото на кариерата си на борец с престъпността, който определя пътя му в бъдеще. Докато разказът се развива, вие ще срещнете много важни персонажи за първи път и ще си създадете ключови взаимоотношения. Batman: Arkham Origins идва в комплект с режим, който ви позволява да играете онлайн с приятели и съперници. Това е епично изпитание 3 vs. 3 vs. 2, в което всеки сблъсък е различен.

  Remote Claw е ново приспособление, което позволява на Батман да се прицелва в два обекта и да ги издърпва един към друг. Така може да сблъсква двама от враговете се или да хвърля предмети по тях.
  С Shock Gloves Черният рицар може да блокира електрически атаки и да обезврежда някои от противниците си.
  Играта представя система за бързо придвижване, която дава възможност на Батман да “извиква” Батуинг (Batwing), за да се прехвърли по-бързо в други участъци от играта.
  Batman: Arkham Origins представя проследяваща система, която отчита ефективността ви, акцентирайки върху различни постижения в битка.
  Има два нови типа врагове - "Martial-Artist", който има способност да блокира, избягва и отблъсква атаките на Батман и "Armored Enforcer", който не може да бъде наранен докато е зашеметен или обезвреден.
  Arkham Origins предлага и странични мисии.  Виж още Игри за PC WB Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+