Batman: Arkham Knight + ключодържател product
НазадGCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYBOX1GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYBOX1GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYBOX1GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYBOX1GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYBOX1GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYBOX1Напред

Batman: Arkham Knight + подарък ключодържател, за Xbox One

  39.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Всеки направил поръчка на играта ще получи и допълнително бонус съдържание, което предоставя достъп до 4 ексклузивни challenge карти и възможността да играе с Harley Quinn, както и оригинален ключодържател с лика на Черният Рицар.

  В експлозивния финал на Arkham поредицата, Batman се изправя пред най-огромната заплаха грозяща града, който се е заклел да защитава. The Scarecrow се завръща, успявайки да обедини впечатляващ списък от супер злодеи като Penguin, Two-Face и Harley Quinn, които да унищожат Черният Рицар веднъж и завинаги. Batman: Arkham Knight представя уникалния дизайн на Rocksteady отнасящ се до Батмобила, който ще може да се управлява от играча, за пръв път в историята на поредицата. Появата на легендарния автомобил в комбинация с всепризнатия геймплей на Batman Arkham поредицата, предлага на феновете най-доброто и пълно Batman изживяване. Впусни се в улиците на Gotham City и се издигни високо над сградите на града. Бъди Batman!


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+