Baldurs Gate I and II: Enhanced Edition Switch product
НазадGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHGCONGBALDURSGATE1AND2ENHANSWCHНапред

Игра за конзола Baldur's Gate I & II: Enhanced Edition, за Nintendo Switch

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Това издание съдържа:
  Baldur's Gate: Enhanced Edition (игра)
  Baldur's Gate II: Enhanced Edition (игра)

  Едно от най-легендарните RPG заглавия на всички времена – Baldur’s Gate, вече е достъпно в пълнaта си класическа прелест. Потопи се в света на Forgotten Realms и изживей легендата.

  Baldur’s Gate те поставя в началото на епично приключение, което ще те изправи пред множество трудности и ще постави много въпроси. Твоят герой не помни нищо за своето минало, но в течение на играта ще срещне много верни приятели, които ще му помагат и в следващите части на епичната поредица.

  Изследвай Брега на Меча и разкрий тайните му, редом с още улики, които биха разкрили истинската идентичност на героя ти.

  В Baldur’s Gate II: Throne of Bhall хаос и разрушение заливат Брега на Меча, а пъкленият план за връщането на Бхаал в света на живите е почти изпълнен. Следвай съдбата си и се изправи лице в лице със злото във финална конфронтация.  Виж още Игри за Конзоли Skybound

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти