Assassins Creed Rogue product
GCONGACROGUEPREORDERBONUSPS3GCONGACROGUEPREORDERBONUSPS3GCONGACROGUEPREORDERBONUSPS3GCONGACROGUEPREORDERBONUSPS3

Игра за конзола Assassins Creed Rogue, за PS3

  34.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassins Creed Rogue

  Насред хаоса и насилието на френската и индианската война, Шей Патрик Корак (Shay Patrick Cormac) - безстрашен младеж, членуващ в братството на асасините, преминава през мрачна трансформация, която завинаги ще оформи бъдещето на колониите. В ролята на Шей ти ще претърпиш бавното преобразяване от асасин в ловец на асасини и ще използваш всичките си умения, за да сразиш онези, които някога си наричал братя.
  За първи път преживей вселената на Assassin’s Creed от перспективата на тамплиер. Играй като Шей, който в добавка към смъртоносните умения на майстор асасин притежава и невиждани до момента способности и оръжия:
  Използвай смъртоносната въздушна пушка на Шей, за да близък бой и битки от разстояние. Разсейвай, елиминирай или обърквай врага чрез различни амуниции, включително специални куршуми и гранати.
  Пази се от скрити асасини с по-съвършеното си орлово зрение. Използвай го, за да оценяваш непрекъснато заобикалящия те свят и да откриваш асасините, които се крият в сенките, по покривите и сред тълпата.
  Стани свидетел на трансформацията на Шей от авантюристично настроен асасин в мрачен и отдаден тамплиер, горящ от желание да преследва някогашните си братя. Преживей от първа ръка събитията, които ще поведат Шей по тъмния път, който завинаги ще промени съдбата на Братстовото на асасините. Командвай на борда на кораба "Мориган" (The Morrigan) и си пробивай път през заледените води на Северния Атлантик и из речните долини на Америка. Assassin’s Creed® Rogue заимства спечелилия награди морски геймплей от Assassin’s Creed® IV Black Flag™ и добавя към него нови елементи.
  Историята на Шей ще ти позволи да проучваш три уникални свята.
  Северния Атлантически океан: Почувствай студените ветрове и огромните айсберги.
  Речна долина : Обширна зона на американската граница, която смесва непрекъснато навигация по реките и изследване на сушата.
  Ню Йорк Сити: един от най-известните градове в света, автентично пресъздаден такъв, какъвто е съществувал през 18 век.


  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти