Arctic Breeze White ABACO-BRZWH01-BL product
НазадFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLFANHARCTICABACOBRZWH01BLНапред

Описание

Независимо дали сте замислени над концепцията в офиса, в университетската библиотека, където пишете курсова работа или слънцето загрява домашния ви офис - вентилаторът за маса ARCTIC Breeze осигурява необходимото охлаждане в топлите дни. Чрез USB захранването, вентилаторите се свързват бързо и лесно с всеки компютър и лаптоп.

Избор на цвят - Оцветете бюрото си с ARCTIC Breeze Color Edition, разполагащ с подходящ дизайн за всеки. Независимо дали е пурпурно, синьо, червено, сребристо, черно или бяло - с този вентилатор за маса в 6 цвята внасята малко свежест на бюрото.
Насладете се на хладен бриз навсякъде - Благодарение на захранващия кабел с дължина от 1,8 м и USB връзка, можете да поставите вентилатора на масата навсякъде без никакви проблеми. У дома или на работното място, практичният малък вентилатор е удобен аксесоар за всеки работен плот.
Индивидуалност - Гъвкавата стойка на този USB вентилатор може лесно да се огъва във всяка посока, която пожелаете,а скоростта може да се регулира чрез завъртане на копчето в долната част.
Без приплъзване и драскане - Стойката на Breeze е изработена от стомана и може да стои стабилно на всички повърхности. Благодарение на допълнителните гумени подложки, тя не се плъзга и не оставя следи от надраскване дори на чувствителни повърхности.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Arctic
КОД НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ: ABACO-BRZWH01-BL
БАРКОД EAN: 0872767007185
РАЗМЕР(мм): 92mm
ОБОРОТИ В МИНУТА(rpm): 800-1800 RPM
ВОЛТАЖ: 5V DC
АМПЕРАЖ (A): 0.20A
МОЩНОСТ (W): 1W
КОНЕКТОР: USB
ДРУГИ: Регулиране на оборотите
1.8m USB power cable


Виж още Вентилатори Arctic

Технически характеристики

Тип:  Настолен
Мощност:  1 W
Цвят:  Бял

Свързани продукти и тагове: