AKRacing K7012 Gaming Chair - Black Red product
GAAAKRACINGK7012GAMINGBLACKREDGAAAKRACINGK7012GAMINGBLACKRED

Описание

Зачестяват случаите, в които хората работещи активно пред компютър и геймърите, които се заседяват продължителни часове пред монитора се оплакват от заболявания, причинени вследствие на неправилна позиция на тялото в седнало положение. Ергономичните столове на AKRacing са ефективното решение на този проблем. Изработени са с изключително внимание към всеки един детайл, което гарантира бързи резултати. Формата тези столове предразполага тялото да застане в правилна позиция, създавайки приятно усещане с релаксиращо действие. Това несъмнено покачва продуктивността ти на работа и прави продължителните ти гейминг сесии изключително приятни.

Седейки на бюро човек натоварва различни части от своето тяло. Освен гръбначният стълб, под голямо напрежение са китките, ръцете, врата и раменете. AKRacing предлагат множество опции за потребителя, с които да пригоди стола според нуждите и желанията си. Височината им се регулира посредством въздушна система, налична е функция за накланяне на облегалката, както и възможност за фиксирване на нейната позиция. Подлакътниците също могат да се нагласят допълнително

Дизайнът на столовете AKRacing е вдъхновен от спортните седалки, използвани в автомобилната индустрия. Основата им представлява олекотена метална конструкция, която е скрита под висококачествени, издръжливи и уникално меки материали.

Материал на тапицерията: Текстил
Максимална височина: 500 mm
Минимална височина: 420 mm
Височина на облегалка: 920 mm
Ширина на облегалка: 500 mm
Дълбочина на седалка: 540 mm
Ширина на седалка: 420 mm
Височина на подлакътниците: 340-270 mm
Максимално натоварване: 150 kg
Тегло на стола: 23.3 kg


Виж още Столове AKRACING

Технически характеристики

Тип:  Геймърски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: