7 Days To Die product
НазадGCONG7DAYSTODIEXBOXONEGCONG7DAYSTODIEXBOXONEGCONG7DAYSTODIEXBOXONEGCONG7DAYSTODIEXBOXONEGCONG7DAYSTODIEXBOXONEGCONG7DAYSTODIEXBOXONEНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Колко дълго ще оцелееш?
Това не е поредната постапокалиптична игра, в която ще трябва да трепеш зомбита. Това е игра, в която ще трябва да се бориш за оцеляването си. Тя съчетава в себе си магията на first person shooter-а, survival horror-а, tower defense и RPG игрите. Битки, крафтинг система, миньорстване, тарашене и развитие на персонажа - толкова много възможности събрани на едно място, за да се почувстваш един от малкото оцелели в свят, препълнен със зомбита и дебнещи опасности.

Смело изследвай познатите и непознати места, защото сам избираш посоката, която ще поемете ти и действието в играта.
Изработвай предмети, поправяй счупени такива, уший си дрехи (стига да намериш с какво), а ако си късметлия - може да попаднеш дори на автомобил.
Построй собствено укрепление, заложи капани, избери най - сигурните места, където да се установиш. Защото независимо дали е ден или нощ, немъртвите бавно и неумолимо настъпват.
Кооперативен режим или един срещу друг - можеш да споделиш опитите си за оцеляване с другарче на разделен екран, или с до 4-ма играча онлайн. Заедно може и да успеете!
Креативен режим, в който ти и твоите приятели ще създадете ваш собствен свят, благодарение на над 400-те различни предмета включени в играта и над 1 200 различни материали за сгради.
Не спирай да се усъвършенстваш! Както подобава на RPG игрите и в 7 Days to Die, освен седемте дена за умиране, разполагаш с възможност за ъпгрейд на умения и за развитие на пасивни дисциплини.


Виж още Игри за Конзоли Telltale Games

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Survival
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: