6-портов хъб j5create Mini Dock JCD373, USB, HDMI, SD, 3.5 mm jack

6-портов хъб j5create Mini Dock JCD373, USB, HDMI, SD, 3.5 mm jack

id s2507653
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да разширите възможностите на вашия лаптоп с един елегантен и функционален аксесоар? Представяме ви 6-портовия хъб j5create Mini Dock JCD373, който е истински мултитаскинг виртуоз в света на технологиите.

С бял, стилен дизайн, този хъб на марката j5create е създаден да отговори на нуждите на съвременните професионалисти, студенти и технологични ентусиасти. С него можете лесно да свържете всички необходими устройства към вашия лаптоп или компютър, благодарение на разнообразието от портове: USB-A, USB-C, SD, HDMI и 3.5mm-Jack-Audio.

Защо да изберете именно този хъб? Първо, гаранцията от 24 месеца ви дава сигурността, че инвестицията ви е защитена. Второ, мултифункционалността на портовете ви позволява да свържете и зареждате различни устройства едновременно, да прехвърляте данни с висока скорост и да се наслаждавате на кристално чисто аудио и видео връзки.

Имате ли нужда от допълнително пространство за съхранение? Слотът за SD карта е идеален за бързо и лесно прехвърляне на снимки и файлове от вашата камера или други устройства. Ако пък работата ви изисква често презентиране на проекти, HDMI портът ще ви позволи да свържете лаптопа си към всякакви дисплеи и проектори с висока резолюция.

Не на последно място, компактният размер на хъба го прави идеален за хора в движение. Лесен за носене, той се превръща в незаменим помощник при пътувания и бизнес срещи. Независимо дали сте млад професионалист, креативен фрийлансър или студент, този хъб ще ви помогне да останете свързани и продуктивни навсякъде.

Открийте още Аксесоари за вашите устройства и разгледайте богатата гама от продукти на j5create, като посетите нашия онлайн магазин. Ако искате да разгледате специално продуктите на j5create, можете да намерите тук: Аксесоари j5create.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качествени продукти, но и доверие и сигурност при покупката. Със своята прецизност и внимание към детайла, 6-портовият хъб j5create Mini Dock JCD373 е инвестиция, която ще улесни ежедневието ви и ще ви позволи да използвате технологиите по най-добрия възможен начин.

Не пропускайте възможността да превърнете вашия лаптоп в мощна работна станция с помощта на този висококачествен аксесоар от ЗОРА. Подарете си свободата да работите ефективно и да бъдете винаги свързани, където и да се намирате.



Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти