4-портов хъб USB-C HAMA, USB 3.1 Gen1, 2 x USB-A, 1 x USB-C, 1х HDMI, Сребрист

4-портов хъб USB-C HAMA, USB 3.1 Gen1, 2 x USB-A, 1 x USB-C, 1х HDMI, Сребрист

id s2236803
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да разширите възможностите на вашия лаптоп или компютър? Представяме ви 4-портов хъб USB-C HAMA, който е идеалното решение за всеки, който търси удобство и функционалност в едно. Със своя стилен сребрист цвят и компактни размери, този хъб е перфектният спътник за вашето устройство.

С 4 портов дизайн, включващ 2 x USB-A, 1 x USB-C и 1х HDMI, този хъб от Hama предлага високоскоростен трансфер на данни до 5 Gbps благодарение на интерфейса USB 3.2 Gen 1. Той е съвместим както с Windows, така и с Mac OS, което го прави универсален избор за различни потребители.

Максималната резолюция от 4k (4096 x 2160) през HDMI порта гарантира, че ще се насладите на изключително качество на изображението, докато USB-C портът осигурява бързо захранване на свързаните устройства. С дължина на кабела от 0.15 m, този хъб е достатъчно гъвкав, за да се побере на вашия работен плот без да заема много място.

Теглото от едва 0.109 kg прави хъба изключително лек и портативен, което е идеално за хора в движение. Ако сте професионалист, който постоянно е на път или студент, който често сменя работните си пространства, този хъб е точно за вас. С функцията Plug & Play, можете да започнете работа веднага, без да се налага да инсталирате допълнителен софтуер.

Гаранцията от 12 месеца осигурява допълнително спокойствие, че инвестицията ви е защитена. Съвместимостта с устройства, поддържащи Thunderbolt 4, пък гарантира, че ще можете да използвате хъба с най-новите технологии.

Ако търсите аксесоари, които да улеснят ежедневието ви и да ви помогнат да останете продуктивни, не търсете повече. 4-портов хъб USB-C HAMA е тук, за да ви предложи надеждност и удобство. Независимо дали сте заети професионалисти, креативни дизайнери или студенти, този хъб ще ви помогне да свържете всички необходими устройства и да подобрите своята работна среда.

Изследвайте и други аксесоари Hama, които предлагаме, и открийте как могат да допринесат за вашата ефективност и комфорт. Със сигурност ще откриете нещо, което да отговаря на вашите нужди и да допълни вашата технологична екосистема.

С 4-портов хъб USB-C HAMA, вие сте една стъпка по-близо до оптимизиране на своята работна станция и повишаване на своята продуктивност. Не пропускайте шанса да превърнете своя лаптоп или компютър в мощен център за мултимедия и работа. Изберете качеството и иновацията, които Hama предлага, и се насладете на безпроблемна работа с множество устройства.



Технически характеристики

Цвят:  Сребрист
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти