Директорски стол Grammer Office SAIL Chrome product
HOSOKOFFICESAIL
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Прозрачност, лекота и елегантност!
Стол SAIL пленява с модерния си дизайн, който се адаптира успешно към пространството, в което е поставен без да доминира!
Столът се отличава с патентования GLIDE-TEC механизъм, който е проектиран в съответствие с най-новите научни открития и дава възможност за лесно и свободно движение. Функции на механизма:
1. Работите максимално ефективно -
Вашите ръце през цялото време работят на повърхността. GLIDE-TEC ви държи в постоянно движение, като същевременно улеснява работата Ви, независимо дали сте седнали, навеждате се назад или сте изправени. Във всяко положение, столът осигурява на ръцете Ви постоянен контакт с работния плот или клавиатурата 2. Удобна седалка -
Раменете Ви трябва да се движат - дори когато сте седнали. Най- важното за Вашето здраве е стабилността на гръбначния стълб и благодарение на своята уникална, патентована формула GLIDE-TEC се грижи за това 3. Повече комфорт -
GLIDE-TEC предотвратява мускулното напрежение и осигурява пълен релакс на тялого, дори и в края на един дълъг работен ден в седнало положение без значение в каква позиция е работено. Облегалка от висококачествена мрежа в черен цвят. Седалка и подглавник тапицирани в черна естествена кожа клас LE. Регулируема по височина опора за глава. Подлакътници с полиамидна основа. Меки полиуретанови падове, регулируеми в 4 посоки. Петлъчева основа от полиран алуминий.


Виж още Столове Noname

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: