Стационарен Телефон Gigaset DA310 product
TKTCBGIGASETDA3101010019TKTCBGIGASETDA3101010019

Описание

Стационарен телефон DA310 от серията телефони на Gigaset е стандартният тип жичен телефон.

Стандартният жичен телефон за лесни и ясни разговори

Осъществяването на разговори е лесно с Gigaset DA310. Четирите бутона за директно набиране ви позволяват да се свържете с желания от вас номер само с едно движение. Насладете се на удобството на други 10 номера за бързо набиране, които дават възможността за още повече опции за бързо свързване.

Gigaset DA310 ви предоставя избор от 3 мелодии и настройки на звука, които да сигнализират за входящи обаждания. Ако желаете, можете да изключите звука, когато не искате да бъдете безпокоени. За да наберете бързо отново последния избран номер, просто използвайте съответната функция. Ако се нуждаете от лесен за използване жичен телефон, включващ всички базисни характеристики, а и повече, то Gigaset DA310 е правилният избор.

Интуитивен и функционален
Едновременно интуитивен и лесен за инсталация и управление, Gigaset DA310 е и изключително функционален. Съвместимостта му с Pabx и PSTN ви позволява или да се свържете директно с фиксирана телефонна линия, или да го използвате като част от вътрешна мрежа от телефони у дома или в офиса. Gigaset DA310 може да бъде монтиран на стени, което означава, че ви спестява ценно място на бюрото. В допълнение към кабела на слушалката, който се простира на до два метра, допълнителни два метра кабел свързват телефона с „гнездото“, което ви позволява да се движите свободно.

Освен че Gigaset DA310 е съвместим със слухови апарати, той ви позволява да предотвратите другата страна да чуе какво казвате, натискайки бутон „Mute“. Типът номеронабиране – тон или пулс – също е регулируем, както и светлинната сигнализация.

Улеснете живота си и направете Gigaset DA310 вашия следващ жичен телефон.


Вид телефон:
Жичен

Брой аналогови линии:
1

Технически

Тип номеронабиране:
Тонално / Импулсно

Възможност за монтаж на стена:
Да

Функции

Списък на последно набрани номера:
1

Екстри

Бутони за бързо номеронабиране:
4

Звукови

Регулиране силата на звука в слушалката:
Да

Мелодии на звънене:
3

Захранване

Вид захранване:
Телефонна линия


Виж още Жични телефони Gigaset

Технически характеристики

Телефонен секретар:  Не

Свързани продукти и тагове: