Mobile Power bank 8400mAh product
EBACCSZ100851

Описание

Елегантен дизайн – с размери 99x63x23мм

Батерия – Li-Ion 8400 mAh

2бр Изходи – USB port 1 - 5V 1A ,
USB port 2 - 5V 2A

1бр Вход за зареждане от USB на лаптоп или адаптер - Micro USB - 5V 0.5A - 1A
4 LED индикатора за нивото на заряд на батерията

Вградено LED фенерче

Автоматично изключване при пълно зареждане на устройството


С бързото развитие на глобалната икономика и непрекъснатото подобряване на стандарта на живот, има все повече и повече преносими електронни устройства в света ни, като например мобилни телефони, iPhone, IPAD, цифрови фотоапарати, видеокамери, преносими DVD, PDA, MP3, MP4, GPS.


Всички те трябва използват батерии с определен капацитет, който често е недостатъчен за да захранва съответното устройство дълго време.


Когато пътуваме по работа или за удоволствие ние разчитаме на мобилните устройства и често в най-неподходящия момент батерията се изтощава и ни кара да се чувстваме много безпомощни и нещастни.


Тук идват на помощ устройствата които ви представяме - "Mobile Bank Power". Те могат да решат много проблеми с електрозахранването на мобилните устройства и да ви направят независими при пътуване и забавление.


"Mobile Bank Power" е устройство съдържащо литиево-йонни батерии с различен капацитет и служи за зареждане на почти всички мобилни устройства. На практика имате наличен USB порт с 5V от който можете да зареждате мобилни устройства като например iPhone 3G/3GS, iPhone 4, iPhone 4S, IPAD, IPAD 2, Nokia, Motorola, Samsung, Dopod, Sony Ericesson и цифрови продукти като I-POD, PMP, PSP, NDS, PDA, камери с USB и др. Разнообразието от конектори ви предоставят повече възможности.


Виж още Външни батерии Noname

Технически характеристики

Капацитет:  8400 mAh

Свързани продукти и тагове: